Τηλεόραση|20.06.2023 16:00

Το μυστικό της πεταλούδας: Η νέα καθημερινή σειρά του OPEN - Μυστικά, ίντριγκες και ιστορίες αγάπης που θα συναρπάσουν

Newsroom

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται σιγά - σιγά, με νέα πρότζεκτ να κάνουν την εμφάνισή τους την καλοκαιρινή περίοδο. Έτσι, λοιπόν, από την ερχόμενη Δευτέρα στις 26 Ιουνίου και καθημερινά στις 17:00, το OPEN θα προβάλλει τη σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας», η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία στο ΡΙΚ, τα δύο τελευταία χρόνια.

Η σειρά κατάφερε ν' αποκτήσει πιστούς τηλεθεατές σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και απαιτητική τηλεοπτική ζώνη και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.

Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς «είναι μία σειρά που υμνεί την αγάπη της μάνας και που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη δύναμη ενός παράνομου και καταδικασμένου έρωτα, ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος».

Το σενάριο υπογράφει η Άντα Γκουρμπαλή, τη σκηνοθεσία ο Σταύρος Ποταμάρης, ενώ συμμετέχει ένα λαμπρό καστ ηθοποιών, όπως: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Μέμος Μπεγνής, Νίκος Στραβοπόδης, Λήδα Ματσάγγου, κ.α.

Τους τίτλους αρχής ντύνει μουσικά η φωνή της Βιολέτας Ίκαρη.

Η Ιστορία

25 χρόνια πριν η Βαγγελιώ προσπαθεί να δραπετεύσει από τον βίαιο άντρα της, έχοντας μαζί της τον 5χρονο γιό της Μιχάλη και την ενός έτους κόρη της. Ο Κυριάκος, ο άντρας της, θα την σταματήσει. Και η Βαγγελιώ αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω τα δύο της παιδιά. Τον Μιχάλη που πνίγηκε στη θάλασσα και την Ειρήνη που την έδωσε σε ένα ίδρυμα!

Σήμερα, η μοίρα την αναγκάζει να επιστρέψει στην Κύπρο με τη νέα της οικογένεια και με το νέο της όνομα. Οι μνήμες θα ξυπνήσουν για την Εύα (Ελισάβετ Μουτάφη) και το ένστικτο της μάνας θα την οδηγήσει στο δρόμο της εκδίκησης. Ο πρώην άντρας της, Χριστόφορος Ξένος (Γιώργος Νινιός) είναι πλέον ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας, παντρεμένος με μια νεότερη του γυναίκα την Αλεξία (Κατερίνα Μισηχρόνη).

Παράλληλα, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στο Μάρκο (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) και την Αλεξία. Ένας έρωτας παράνομος αλλά και καταδικασμένος ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος. Και στο νανούρισμα της πεταλούδας, ο κάθε στίχος του και ένα μυστικό. Μια σειρά που υμνεί την αγάπη της μάνας και που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη δύναμη του έρωτα! 

Θυμίζουμε ότι η πετυχημένη σειρά «Έρωτας φυγάς» ρίχνει αυλαία αυτή την εβδομάδα, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβριο με τη δεύτερη σεζόν που θα προβληθεί ξανά από το ΟΡΕΝ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραηθοποιόςOPENΈρωτας ΦυγάςΤο Μυστικό της ΠεταλούδαςΡΙΚΒιολέτα ΊκαρηΕλισάβετ Μουτάφη