Τηλεόραση|09.07.2023 13:37

J2US: Νικητές η Ηρώ Λεχουρίτη και ο Ιάσονας Παπαματθαίου - Το Twitter πανηγύρισε την κοινή εμφάνιση Βανδή και Γαρμπή

Newsroom

Μέσα από μια φαντασμαγορική βραδιά με «μαέστρο» τον Νίκο Κοκλώνη, ο Ιάσονας Παπαματθαίου και η Ηρώ αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του J2US. Ο τελικός μονοπώλησε για μία ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το μουσικό διαγωνιστικό σόου του Alpha βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι και 31,3%.

Συγκεκριμένα, σημείωσε μέσο όρο 19,5% στο σύνολο του κοινού. Στις ηλικίες 18-54 κατέγραψε ποσοστό 16,3%, φτάνοντας μέχρι και στο 25,2%. Υψηλές τηλεθεάσεις κατέγραψαν όλα τα επιμέρους κοινά με τους άντρες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν μέχρι και 36,9%. Τo #j2us ήταν για μια ακόμα φορά πρώτο trend στο Twitter για περισσότερο από 15 ώρες.

Καθηλωτικές ερμηνείες, λάμψη, κέφι, αλλά και συγκίνηση

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε μια ακόμα εντυπωσιακή έναρξη, ερμηνεύοντας το «Δεν θέλω να ξέρεις», με τους στίχους του προσαρμοσμένους ειδικά για τη βραδιά του τελικού.

Τα τέσσερα ζευγάρια τραγούδησαν τρία κομμάτια επί σκηνής. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, καθώς όλοι οι φιναλίστ σημείωσαν εξέλιξη κατά τη διάρκεια των πέντε μηνών του σόου. H Ναταλία Αργυράκη με τον Γιώργο Βογιατζάκη επέλεξαν τον «Σασμό» και το «Τολμάς Κι Έχεις Παράπονο Εσύ».

Ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ είπαν την «Άνοιξη» και το «Φως».

Η Λουίζα Πυριόχου με την Καλομοίρα διάλεξαν την «Αγάπη Υπερβολική» και το «All That Jazz».

Τέλος, η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο τραγούδησαν το «Ανάβεις Φωτιές» και το «Δεν Θέλω».

Στο τέλος, τα ζευγάρια τραγούδησαν ένα κοινό κομμάτι και συγκεκριμένα το «Φεύγω» της Χαρούλας Αλεξίου. Το Twitter διχάστηκε με κάποιους από τους παίκτες και ενθουσιάστηκε με άλλους, όπως τη Φελίσια, η οποία έχει μεγάλη εξέλιξη στο παιχνίδι.

Το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ψηφοφορία ανέδειξε μεγάλους νικητές τον Ιάσονα Παπαματθαίου και την coach του, Ηρώ. «Νομίζω ότι το ζω σε όνειρο όλο αυτό, ότι είμαι σε άλλη διάσταση» δήλωσε ο ηθοποιός, ανταλλάσσοντας ευχαριστώ με την coach του και αγκαλιάζοντας το τρόπαιο του νικητή. 

Οι τηλεθεατές σε κάθε τους εμφάνιση τους αποθέωναν, αφού ερμήνευσαν διαφόρων ειδών τραγούδια με τον ίδιο εκπληκτικό τρόπο. Μετά το τέλος του J2US, μοιράστηκαν τις σκέψεις τους και ευχαρίστησαν τον κόσμο που στάθηκαν δίπλα τους.

Γαρμπή και Βανδή μοιράζονται τη σκηνή του J2US

Από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η κοινή εμφάνιση στη σκηνή της Δέσποινας Βανδή και της Καίτης Γαρμπή, που καθήλωσαν το κοινό ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες τους.

Η Κατερίνα Στικούδη ερμηνεύει Μποφίλιου

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η Κατερίνα Στικούδη, που ανέβηκε στο stage και μαγνήτισε το κοινό, επιλέγοντας αγαπημένα τραγούδια από ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Από Δήμητρα Γαλάνη μέχρι Νατάσσα Μποφίλιου, με τη φωνή της να ανατριχιάζει τους τηλεθεατές. Οι εναλλαγές που έκανε ανάμεσα στα κομμάτια της άφησε με το στόμα ανοιχτό το Twitter που την έχει συνηθίσει σε πιο χορευτικά τραγούδια.

Οι συνεργάτες του Νίκου Κοκλώνη, λίγο πριν το φινάλε, του επιφύλασσαν μια έκπληξη τραγουδώντας όλοι μαζί ένα κομμάτι που έγραψαν ειδικά για τη βραδιά, το «Yes I do», εκφράζοντάς του την αγάπη τους. Ο Νίκος Κοκλώνης, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους τηλεθεατές και την ομάδα του για αυτή την ξεχωριστή τηλεοπτική σεζόν που έφτασε στο τέλος της και ανανέωσε το τηλεοπτικό ραντεβού του J2US, για τον ερχόμενο Φεβρουάριο στον Alpha.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τελικόςΙάσονας ΠαπαματθαίουΚατερίνα ΣτικούδηAlphaΝίκος ΚοκλώνηςΔέσποινα ΒανδήJ2USΚαίτη Γαρμπήειδήσεις τώραΗρώ Λεχουρίτη