Τηλεόραση|10.07.2023 14:14

Το παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση της Μαγγίρα από το OPEN και οι δύο μεγάλες αλλαγές στο Fame Story

Newsroom

Παρελθόν αποτελεί πλέον η Μπέττυ Μαγγίρα για το OPEN. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να υπογράψει με τον ΑΝΤ1 και ν' αναλάβει πρωινή εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ενώ θα ενταχθεί και στο «Your Face Sounds Familiar» από το β΄μισό της σεζόν. 

Οι διαπραγματεύσεις της παρουσιάστριας με τους ανθρώπους του OPEN και της Barking Well Media, το προηγούμενο διάστημα, αφορούσαν τόσο στο θέμα των συνεργατών, όσο και στο θέμα της αύξησης του μπάτζετ, ώστε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» να μπει με μεγαλύτερη δυναμική στον ανταγωνισμό από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» στο OPEN και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση της Μαγγίρα από το OPEN. «Δεν φταίει η Πηγή Δεβετζή, ούτε ο Τρύφωνας Σαμαράς» ξεκαθάρισε και συνέχισε: «Ποτέ δεν επιβάλλω στους παρουσιαστές τη γνώμη μου για τη σύνθεση της ομάδας και το πώς θα διαμορφωθεί η θεματολογία. Με το βλέμμα του παραγωγού όμως, λέω ιδέες και προτείνω πράγματα. Μια επιτυχημένη εκπομπή βασίζεται πρώτα απ' όλα στην ομάδα πίσω από τις κάμερες, μετά εμείς που βγαίνουμε μπροστά και μετά η θεματολογία.

Η ομάδα πίσω από τις κάμερες φέρνει τα θέματα. Όταν κάνω πρωινό πρέπει να συζητάω ό,τι θα συζητούσα σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κοιτάμε αδιάφορα. Αυτό ισχύει και το συζητάω με όλες τις παρουσιάστριες. Κάνω κουβέντα και ως συνεργάτης και ως παρουσιαστής. Ξέρω τι τους πονάει. Έκανα δύο ραντεβού με την Μπέττυ Μαγγίρα, ένα τηλεφωνικό κι ένα από κοντά. Παλιά της είχα προτείνει να μην έρθει στο OPEN και να με ακολουθήσει στον Alpha και να παρουσιάσει το Style me Up. Την αγαπώ πάρα πολύ, μου είπε ότι η πρόταση η άλλη ήταν πιο βολική, της είπα: "Σου εύχομαι τα καλύτερα και στο μέλλον ίσως συνεργαστούμε μαζί"».

Με δύο μεγάλες αλλαγές επιστρέφει το Fame Story

Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για την επιστροφή του «Fame Story», ανακοινώνοντας ότι αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασής του, μέσα από τη συχνότητα του STAR. «Είμαι πλέον παρουσιαστής στο STAR, θα παρουσιάσω το "Fame Story". Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που μπαίνω σε αυτήν την οικογένεια. Ξεκινάει τον Σεπτέμβριο» είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε κάποιες διαφορές που θα έχει το νέο «Fame Story» σε σχέση με το παλιό του ΑΝΤ1: «Το διαφορετικό είναι ότι είναι ένα παλιό project, το οποίο το φέρνουμε στο 2023, ένα επιτυχημένο project που θα έχει δύο σημαντικές διαφορές. Όποιο παιδί συμμετέχει, θα έχει ευκαιρίες μουσικές και για την καριέρα του αλλά και για να μάθει, γιατί είμαστε μία ακαδημία. Εκτός από την εξασφάλιση συμβολαίων με την Panik, ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, άρα θα βρεθεί μπροστά σε 200 εκατομμύρια κόσμο. Αυτό γίνεται πρώτη φορά. Δεν θα κάναμε το "Fame Story" εάν δεν μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά ότι θα μάθουν και θα κάνουν καριέρα. Εκεί είναι το μυστικό, έχουμε δει χιλιάδες μουσικούς διαγωνισμούς, "Voice", "X-Factor", θυμάστε τα τελευταία δέκα χρόνια κάποιον να έχει κάνει κάτι;».

Όταν ρωτήθηκε για τους συνεργάτες του στο νέο σόου που ετοιμάζει, ο παρουσιαστής είπε: «Είμαι λίγο ψαρωμένος εγώ με αυτά. Δεν θέλω να προδώσω τους συνεργάτες μου. Θα σας τα πει το κανάλι αυτά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανήκει στην Barkingwell, οπότε όλο και κάτι θα κάνει. Αν θα πείραζα δύο άτομα από τον ALPHA, θα ήταν η Ναταλία Γερμανού και ο Ανδρέας Μικρούτσικος».

Επιστρέφοντας στις αλλαγές του «Fame Story», συμπλήρωσε ότι στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα θα υπάρχουν «μαθήματα για social media, για styling, σε πράγματα που χρειάζεται κανείς το 2023 για να είναι στη showbiz, στο πώς πρέπει να μανατζάρει τον εαυτό του, τι λέμε στις συνεντεύξεις. Θα έχουμε μία μέρα με κινητά. Όλα τα παιδιά θα είναι προσβάσιμα με τα προφίλ τους στα κοινωνικά δίκτυα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΤ1ειδήσεις τώραOPENFame StoryΜπέττυ ΜαγγίραStarΝίκος ΚοκλώνηςΚαλοκαίρι #yes