Τηλεόραση|10.07.2023 15:33

Ο Πέτρος Φιλιππίδης «επιστρέφει» στην τηλεόραση με το «50-50»

Newsroom

Η κωμική σειρά «50-50» επιστρέφει στη μικρή οθόνη σε επανάληψη, μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Το σήριαλ είχε μπει στον «πάγο» λόγω της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο σκηνοθέτης του «50-50», μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #yes», αποκάλυψε ότι δεν έχει καλές σχέσεις με τον ηθοποιό και πλέον δεν έχουν καμία επικοινωνία.  

«Δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σαφώς ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, αλλά υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται. Νομίζω ότι αυτή η απαγόρευση πάγωσε μια σπουδαία σειρά που πήγε καλά και ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ» ανέφερε, αρχικά, ο σκηνοθέτης. 

«Δεν ξεπλένει τον Πέτρο Φιλιππίδη από κάτι η επανάληψη του 50-50. Δεν θα σωθεί ούτε θα ξεπουλήσει τη διάθεσή του. Δεν θα τον αγιοποιήσει η επανάληψη της σειράς» υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Δεν έχω καλές σχέσεις μαζί του, δεν μιλάμε έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά αυτή. Δηλαδή δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενος είμαι που δουλέψαμε μαζί και πόσο σπουδαίος ήταν σε αυτή τη δουλειά. Ήταν η πιο σημαντική του στιγμή στην τηλεόραση. Αλλά δεν είμαστε φίλοι».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πέτρος Φιλιππίδης50-50MEGAτηλεοπτική σειράειδήσεις τώραΚαλοκαίρι #yes