Τηλεόραση|14.08.2023 15:00

Κώστας Τσουρός: O τίτλος και το πρόσωπο - έκπληξη που συζητά για τη νέα του εκπομπή

Newsroom

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Κώστας Τσουρός παραμένει στο MEGA, αναλαμβάνοντας τη δική του εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει πολύ καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα αλλά και να κάνει συνεντεύξεις, εκμαιεύοντας την ουσία από τον συνομιλητή του. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/8), το κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα το teaser της νέας εκπομπής, μέσα από το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα και ο τίτλος της. «"Ακόμα δεν είδες τίποτα!", με τον Κώστα Τσουρό. Έρχεται τον Σεπτέμβριο» σημειώνεται στην ανάρτηση στο X.

Θυμίζουμε πως, όταν ο Κώστας Τσουρός έφυγε από τον Alpha, παίρνοντας μεταγραφή για το MEGA δεν ήταν στα σχέδια να βρίσκεται ως συμπαρουσιαστής της Ελεωνόρας Μελέτης, αλλά είχε σκοπό να ετοιμάσει τη δική του εκπομπή. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που αποφάσισε ν' αλλάξει κανάλι. Τελικά, όμως, τα πλάνα «ναυάγησαν» και ο δημοσιογράφος αξιοποιήθηκε στο «Mega Καλημέρα».

Η ανακοίνωση

«Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν. Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη. Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα. Το MEGA εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του MEGA.

Aπό την Ελένη Μενεγάκη στον Κώστα Τσουρό 

Την αρχισυνταξία της εκπομπή θ' αναλάβει η Ελεάνα Τρυφίδου, η οποία αποχώρησε από τη Φαίη Σκορδά. Παράλληλα, σε συζητήσεις βρίσκονται η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια, αλλά και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με την οποία o Κωστας Τσουρός είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στο «Καλύτερα δε γίνεται» για δύο χρόνια.

Επίσης, δύο πρόσωπα που την περσινή τηλεοπτική περίοδο βρίσκονταν με την Ελένη Μενεγάκη, φαίνεται πως μετακινούνται στη νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Το πρώτο είναι η Δήμητρα Καλφούτζου, η οποία θ' αναλάβει καθήκοντα βοηθού αρχισυντάκτη και το δεύτερο η Δέσποινα Τσώκου.

Κώστας ΤσουρόςΕυρυδίκη ΒαλαβάνηΝόνη ΔούνιαMEGAΝαταλία Γερμανούειδήσεις τώρα