Τηλεόραση|29.08.2023 17:00

Η καρδιά της ενημέρωσης συνεχίζει να χτυπά στο ΟΡΕΝ - Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ με την Εύα Αντωνοπούλου

Άγγελος Γεραιουδάκης

Σε μια περίοδο με έντονη ειδησεογραφία και σημαντικές εξελίξεις, το OPEN συνεχίζει να καταγράφει μια σταθερά ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, δίνοντας τον παλμό της επικαιρότητας. Καθημερινά, το OPEN κερδίζει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο επιλέγει τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του σταθμού για να πληροφορηθεί.

Την περίοδο των καλοκαιρινών πυρκαγιών, το OPEN, με μαέστρο τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, επέδειξε γι' άλλη μία φορά γρήγορα αντανακλαστικά. Η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού παρέμεινε αδιάλειπτα στο επίκεντρο της ενημέρωσης, ανταποκρινόμενη σθεναρά στις προκλήσεις των γεγονότων και προσφέροντας συνεχή ροή ενημέρωσης από τα μέτωπα των πυρκαγιών και πληροφορίες από ειδικούς στο στούντιο. Οι ανταποκριτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ανέλυαν και μετέφεραν ακριβώς την ένταση της στιγμής, την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών.

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το OPEN συνεχίζει να δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενημέρωση, η οποία δεν σταματά ούτε μια μέρα. Τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές ενισχύονται με νέες προσθήκες. Σκοπός είναι το έγκυρο ρεπορτάζ και η ανάδειξη της αλήθειας στον καθημερινό αγώνα για αξιοπιστία. 

Την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού αναλαμβάνει η Εύα Αντωνοπούλου. Η ποιοτική και εξαιρετικά αποδοτική της πορεία στην παρουσίαση και επιμέλεια δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, αποτελούν εγγύηση για μια νέα, δημιουργική εποχή στο Ανοιχτό Κανάλι. Η Λίνα Δρούγκα διατηρεί τη θέση της κανονικά στη μεσημεριανή ζώνη, ενώ ο Νίκος Στραβελάκης συνεχίζει να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα, σε συνεργασία με τους αξιόπιστους ανταποκριτές από το εξωτερικό και τους τεχνικούς του OPEN, προσφέρει ενημέρωση με υπευθυνότητα, καλύπτοντας όλες τις εξελίξεις με ρεπορτάζ, αναλύσεις και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας. 

Πρώτοι επέστρεψαν στο πόστο τους, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Παναγιώτης Στάθης, οι οποίοι μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», δίνουν το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας, αναλύοντας την επικαιρότητα και αναδεικνύοντας όλα όσα απασχολούν τους πολίτες. Από Δευτέρα με Παρασκευή στις 06:00 το πρωί, το πιο σταθερό ραντεβού για ανεξάρτητη, σύγχρονη, αξιόπιστη και σε βάθος ενημέρωση είναι στο OPEN. Με ρεπορτάζ από την καρδιά των γεγονότων, απευθείας συνδέσεις και διεθνείς ανταποκρίσεις από τα μεγάλα κέντρα των εξελίξεων, η «Ώρα Ελλάδος» καταγράφει τον παλμό της ημέρας. Καλεσμένοι στο στούντιο οι πρωταγωνιστές της επικαιρότητας απ' όλο το φάσμα της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής, σχολιάζουν τα σημαντικά γεγονότα και δίνουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Ο Σπύρος Χαριτάτος είναι OPEN

Ο Σπύρος Χαριτάτος, με μακρά και επιτυχημένη πορεία, επέστρεψε στην οικογένεια του OPEN. Ο δημοσιογράφος θ' αναλάβει, μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη, την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου, «Τώρα μαζί». H πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το πρωί. Ο Σπύρος Χαριτάτος, με τη μεγάλη εμπειρία του και τις σημαντικές δεξιότητές του, θα συμβάλει στην περαιτέρω ενδυνάμωση της δημοσιογραφικής ομάδας του Ανοιχτού Καναλιού.

Η τελευταία συνεργασία του δημοσιογράφου με το κανάλι της Παιανίας ήταν πριν από τρία χρόνια. Από τον Μάρτιο του 2020 έως και το καλοκαίρι του 2020 παρουσίαζε στο OPEN, μαζί με τον Γιώργο Καραμέρο, την απογευματινή ενημερωτική εκπομπή «OPEN Ελλάδα» πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.  

Το OPEN παραμένει στην πρώτη γραμμή της δημοσιογραφίας, με επιδόσεις που αποτελούν εγγύηση για το μέλλον. To κανάλι της Παιανίας πρωταγωνιστεί για ακόμα μια φορά, εμπλουτίζοντας το τηλεοπτικό τοπίο με ποικιλία, ακρίβεια και ενθουσιασμό.

Σπύρος ΧαριτάτοςΕυλαμπία Ρέβηειδήσεις τώραΔημήτρης ΚαμπουράκηςπυρκαγιέςενημέρωσηΕύα ΑντωνοπούλουOPENΛίνα Δρούγκα