Τηλεόραση|30.08.2023 18:45

Ανδρέας Κωνσταντίνου: Από τις Άγριες Μέλισσες και το Καρτ Ποστάλ σε νέα σειρά του ΑΝΤ1 - Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ

Newsroom

Η νέα δραματική σειρά, «Μετά τη Φωτιά», έρχεται τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1 και αφηγείται τις ιστορίες τριών γυναικών, οι οποίες, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Ένα φιλανθρωπικό γκαλά μετατρέπεται σε εφιάλτη! Μια μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει: Ατύχημα ή εμπρησμός; Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν οι φλόγες καταλαγιάσουν…

Τρεις γυναίκες, χωρίς να γνωρίζουν ότι το βράδυ αυτό οι μοίρες τους θα ενωθούν θα αφήσουν τις ζωές και το παρελθόν τους στις στάχτες αυτής της ολέθριας πυρκαγιάς… Όλα θα χαθούν στις φλόγες… Όνειρα, σχέδια, ελπίδες… Πώς θα κατορθώσουν να αλλάξουν το πεπρωμένο τους και να βρουν τη ζωή που τους αξίζει;

Έντονα συναισθήματα και ανατροπές, ανείπωτα μυστικά, δυνατές ερωτικές ιστορίες και αλυσιδωτές συγκρούσεις, σε μια σειρά που βασίζεται σε πραγματικό γεγονός που συνέβη στη Γαλλία το 1897. Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Δημήτρης Αποστολόπουλος, Μάξιμος Γρηγοράτος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία – Νεφέλη Δούκα, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάσης Μπανούσης, Προμηθέας Νεραττίνι, Ελπίδα Νικολάου, Λουκία Πιστιόλα, Αιμίλιος Ράφτης, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Nathan Thomas, Αινείας Τσαμάτης κ.ά.

H σειρά είναι βασισμένη στο «Le Bazar de la Charite» των Catherine Ramberg και Karine Spreuzkouski, σε σκηνοθεσία Alexandre Laurent, μια παραγωγή της Iris Bucher για την Quad Television, σε συμπαραγωγή με το TF1 και σε συνεργασία με το Netflix.

Ο βραβευμένος Ανδρέας Κωνσταντίνου

Ανάμεσα στο καστ της σειράς «Μετά τη Φωτιά» ξεχωρίζει η συμμετοχή του Ανδρέα Κωνασταντίνου, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την ταινία «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη και από τις «Αγριες Μέλισσες». Γεννήθηκε το 1982 στο Τύμπικεν της Γερμανίας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πήρε πτυχίο Κοινωνικού Λειτουργού, ενώ σπούδασε στην ανωτέρα σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες. Ανάμεσα σε αυτές «Το Ουζερί Τσιτσάνης», «Συννεφιασμένη Κυριακή», «Ευτυχία» αλλά και «Το Τελευταίο Σημείωμα», στο οποίο μάλιστα για τον συγκεκριμένο ρόλο πήρε το πρώτο βραβείο από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν πριν από μερικά χρόνια στο «Καρτ Ποστάλ» της Χίσλοπ. Εκεί υποδυόταν τον Τζόζεφ, τον κεντρικό ήρωα και συνδετικό κρίκο σε όλες τις ιστορίες της σειράς. 

φωτιάΑΝΤ1Παντελής Βούλγαρηςειδήσεις τώραΑνδρέας ΚωνσταντίνουΆγριες μέλισσες