Τηλεόραση|16.09.2023 12:00

Η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε ανανεωμένη: «Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει» - Ο Βασάλος εισέβαλε στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι»

Newsroom

Η αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια του Σαββατοκύριακου επέστρεψε άκρως ανανεωμένη. Η Σίσσυ Χρηστίδου καλημέρισε τους τηλεθεατές με χαμόγελο και καλή διάθεση, λέγοντας πως «μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, όσο μας θέλετε εσείς εδώ».

Το «Χαμογέλα και Πάλι» επέστρεψε για να γεμίσει τα πρωινά μας με την καλύτερη συντροφιά, διασκεδαστικές τηλεοπτικές στιγμές, δημοφιλείς καλεσμένους αλλά και καθαρή και ουσιαστική ματιά σε σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Φέτος, διπλα στην παρουσιάστρια θα βρίσκονται οι Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Συρίγος και Βάλια Χατζηθεοδώρου βάζοντας τις δικές τους πινελιές, με όρεξη και χαμόγελο για να κατακτήσουν τις καρδιές των τηλεθεατών, ενώ τα τηλεοπτικά δρώμενα θα σχολιάζει ο Γρηγόρης Μελάς μαζί με αποκλειστικό και έγκυρο ρεπορτάζ.

«Καλημέρα! Καλώς ήρθατε, καλή σεζόν να έχουμε. Χαρούμενοι, μέσα σε αυτά που συμβαίνουν, πρέπει όλα να τα βλέπουμε… Είμαστε μια παρέα μαζί σας, θέλουμε να πίνουμε το σαββατοκύριακο το πρωί το καφεδάκι μας, όπως όλα αυτά τα χρόνια, για έκτη χρονιά παρέα τα σαββατοκύριακα και είναι τεράστια η χαρά μας. Μπορούμε να το κάνουμε για πάντα, όσο μας θέλετε εσείς εδώ. Η παρέα αλλάζει, η ομάδα μεγαλώνει, έτσι λίγο διαμορφώνεται, γίνονται καινούργια πράγματα. Οι σταθερές αξίες όμως όπως βλέπετε είναι εδώ» ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

Ο Βασάλος εισέβαλε στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι»

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για να ευχηθεί «Καλή σεζόν» στη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της. 

«Αν δεν έχω να κάνω τίποτα κανένα Σαββατοκύριακο, θα έρχομαι εδώ. Ψάχνω για δουλειά, γι’ αυτό ήρθα, αν έχεις να μου προτείνεις κάτι» είπε με χιούμορ ο πρώην παίκτης του «Survivor». 

MEGAΣίσσυ ΧρηστίδουΚωνσταντίνος Βασάλοςπρεμιέραειδήσεις τώρα