Τηλεόραση|25.12.2023 12:28

Survivor: Επιστρέφει με πολλές αλλαγές - Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Newsroom

Το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ για 7η χρονιά, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου! Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. Εκεί, όπου φέτος Διάσημοι και Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.

Δυναμικές προσωπικότητες που θα μας συστηθούν για πρώτη φορά, θα συνυπάρξουν με παλιούς γνώριμους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Survivor.

Το Survivor φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα πιο γοητευτικό. Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, ενώ οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια των παικτών, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης. Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης. Το λες και έκρηξη αδρεναλίνης!

Survivor με δόσεις all star

Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, θέλουν την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου που αποβλήθηκαν από το περσινό «Survivor All Star» να μπαίνουν πάλι στο παιχνίδι. «Δεν με έχουν καλέσει ακόμα από την παραγωγή του Survivor αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Δεν θέλω να κλείσει η ιστορία μου εκεί με αυτόν τον τρόπο, δεν μου αξίζει. Τον κ. Ατζούν τον σέβομαι, τον γνωρίζω προσωπικά. Έχουμε μία φιλική σχέση χρόνια και ξέρω ότι κι αυτός με εκτιμάει ως άνθρωπο και όχι μόνο ως έναν πρώην παίκτη του Survivor. Μέσω του παιχνιδιού άλλαξε η ζωή μου οικονομικά, έγινα γνωστή στον κόσμο. Δεν μπορώ να μη σέβομαι τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή μου και τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει» δήλωσε η Δαλάκα.

Αλλος ένας παίκτης από τα παλιά που ακούγεται έντονα ότι θα πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης είναι ο Aρης Σοϊλέδης. Η κάμερα του «Πρωινού Σου Σου» συνάντησε τον αθλητή, ο οποίος απάντησε: «Ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν έχω κάνει καμία συζήτηση μέχρι στιγμής. Ευχαριστώ πολύ». Θυμίσουμε ότι ο Άρης Σοϊλέδης ενώ είχε καταφέρει να φτάσει στον τελικό του Survivor 2022, η παραγωγή της Acun Media αποφάσισε να μην μπει στο περσινό Survivor All Star, γεγονός που φαίνεται να είχε ενοχλήσει τον ποδοσφαιριστή. 

Γιώργος Λιανός: «Κάποια πράγματα πέρσι άφησαν μία πικρία στον κόσμο»

«Ο κεντρικός άξονας θα είναι Μαχητές - Διάσημοι, υπάρχει και η option να ξαναμπούν μέσα και κάποια πρόσωπα που θέλει να δει ο κόσμος. Κάποια πράγματα πέρσι άφησαν μία πικρία στον κόσμο, δεν ρίχνω ευθύνη στην παραγωγή. Hταν μία κατάσταση περίεργη, ήταν θέμα παράβασης κανονισμών. Φέτος θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να υπάρξει αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός πριν από μερικές ημέρες. 

ΣΚΑΪSurvivorριάλιτιειδήσεις τώραΓιώργος Λιανός