Τηλεόραση|08.01.2024 14:56

Survivor: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, οι νέοι κανόνες και η απογοητευτική πρώτη εμφάνιση της Δαλάκα

Newsroom

Μ' ενδιαφέρον περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την επιστροφή του Survivor που έκανε πρεμιέρα, το βράδυ της Κυριακής (7/1) επιφυλάσσοντας εκπλήξεις και ανατροπές. Η πρεμιέρα του ριάλιτι ήταν σταθερά πρώτη σε τηλεθέαση σε όλη τη διάρκεια της προβολής του, τόσο στο γενικό σύνολο του κοινού, με ποσοστό 28,6% όσο και στο δυναμικό κοινό με 24,8%.

Το hashtag #SurvivorGR κυριάρχησε στα social media και έφτασε στην πρώτη θέση του Χ, στην οποία βρίσκεται ακόμα και τώρα με περισσότερα από 20.500 tweets, ενώ αρκετά ονόματα παικτών είναι ανάμεσα στα trends. Φέτος, το παιχνίδι αλλάζει και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τους νέους κανόνες που ισχύουν φέτος, ενώ γνωρίσαμε τους είκοσι παίκτες που ξεκινούν τα run στις πίστες του Αγίου Δομίνικου.

«Σας καλωσορίζω στην 7η σεζόν του Survivor. Ξεκίνησε σαν ένα κοινωνικό πείραμα και έχει εξελιχθεί στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης στην τηλεόραση» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής. «Αλλάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού. Φέτος, ένας παίκτης δεν αποχωρεί μετά την ψηφοφορία του κοινού, αλλά μόνο αν ηττηθεί σε μια μονομαχία. Η μοίρα των παικτών περνάει αποκλειστικά στα δικά τους χέρια. Το παιχνίδι γίνεται πιο στρατηγικό και πιο ανταγωνιστικό» πρόσθεσε.  

Δώρα Νικολή: Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Οι νέοι κανόνες θα φέρουν μεγάλες ανατροπές και οι πρώτες στρατηγικές άρχισαν να ξεδιπλώνονται. Οι Μαχητές μπορεί να κέρδισαν το τσακμάκι έχασαν όμως την πρώτη ασυλία. Φτάνοντας στο συμβούλιο του νησιού υπέδειξαν ως πρώτη υποψήφια τη Δώρα

«Είχα μια υποψία πως θα είμαι υποψήφια. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι δυνατή παίκτρια και φοβούνται τη συνέχεια. Επειδή είμαι ανοιχτός άνθρωπος και λειτουργώ όπως λειτουργώ, κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι ψεύτικη που δεν είμαι όμως σε καμία περίπτωση. Τώρα μπορεί να παίζει ρόλο και το ότι είμαι η πιο μεγάλη της παρέας, υπάρχει ένα χάσμα γενεών. Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σεβαστή η ψήφος τους» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια των Μαχητών.

Η απογοητευτική πρώτη εμφάνιση της Κατερίνας Δαλάκα

Αν και η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να ήταν η πιο έμπειρη στον στόχο, αφού είναι η 4η φορά που βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο, όμως ο Φάνης από τους Μαχητές κατάφερε να είναι ο νικητής, αποδεικνύοντας πως η εμπειρία δεν είναι το παν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ήττα της αθλήτριας δεν ενθουσιάσε καθόλου τους τηλεθεατές του παιχνιδιού.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Απόψε οι Μαχητές θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς και μπαίνουν δυναμικά στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Η μάχη είναι αμφίρροπη με τα run να πηγαίνουν πόντο πόντο. Τα ματσαρίσματα στρατηγικής είναι πλέον ξεκάθαρα ενώ ορισμένες τακτικές έρχονται στο προσκήνιο την ώρα του Συμβουλίου. 

πρεμιέραειδήσεις τώραΓιώργος ΛιανόςΣΚΑΪSurvivorΚατερίνα Δαλάκα