Τηλεόραση|10.01.2024 10:31

Survivor: Η MVP Ασημίνα Χατζηανδρέου υπέδειξε την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση – «Είναι η πιο εύκολη απόφαση, τη γλίτωσες Rob»

Newsroom

Με τέσσερις γυναίκες υποψήφιες προς την αποχώρηση θα γίνει ο επόμενος αγώνας στο Survivor 2024. Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη για ακόμα μία φορά με τον κρίσιμο πόντο να κερδίζει η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η ψηφοφορία των Μαχητών έδειξε ως τρίτη υποψήφια την Ανδριάνα Καγιά, η οποία έκανε λόγο για το γεγονός ότι δεν υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία στην ομάδα τους.

Άνω κάτω στην ομάδα των Μαχητών με τους υποψηφίους

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του Survivor, MVP της εβδομάδας, δηλαδή ο καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία υπέδειξε την τέταρτη υποψηφιότητα που μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα. Η ίδια δεν επέλεξε παίκτη της ομάδας της αλλά της αντίπαλης και αυτή ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα.

«Είναι στρατηγικό το παιχνίδι. Μας δίνουν την πάσα να το κάνουμε αυτό. Είναι η πιο εύκολη απόφαση που έχω να πάρω στη ζωή μου», σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία επέλεξε μία από τις πιο δυνατές παίκτριες της αντίπαλης ομάδας.

Οι Μπλε μπήκαν ξανά σε ψηφοφορία ψηφίζοντας την Μαριλίνα που συμπλήρωσε την τετράδα της μονομαχίας μαζί με Δώρα Νικολή, Αδριάνα Καγιά και Ιωάννα Τζαβέλα.

Γιώργος Λιανόςειδήσεις τώραSurvivorριάλιτι