Τηλεόραση|02.02.2024 13:28
Ομοφοβικό ξέσπασμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο «Πρωινό»: «Καλά, εντάξει, έπεσα σε αδελφάτο»
NewsroomΤην ώρα της συζήτησης για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια στην εκπομπή «Το Πρωινό», ένα σχόλιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συντελεστών.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εξέφρασε την άποψή του για τα ομόφυλα ζευγάρια, ωστόσο, μετά από μια σύντομη συζήτηση με τον Τάσο Τεργιάκη, έκανε το εξής σχόλιο: «Καλά, εντάξει, έπεσα σε αδελφάτο».
«Είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ», απάντησε ο Τάσος Τεργιάκης, ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη φώναξε «ντροπή». Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν το αφήνω να περάσει έτσι. Δεν μπορείτε να χαρακτηρίζετε αδερφάτο υποτιμητικά, λες και οι αδερφές είναι κάτι κατώτερο, οι ομοφυλόφιλοι… Όταν λέτε ότι “έπεσα σε αδελφάτο”…».
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της