Τηλεόραση|10.02.2024 18:12

Next Please: Η Αννίτα Πάνια επέστρεψε και έγινε Νο1 trend στο Twitter – «Είδωλο! Έλειψες…»

Newsroom

Η Αννίτα Πάνια επέστρεψε τηλεοπτικά και το Χ (πρώην Twitter) πήρε φωτιά! Από την πρώτη ώρα της πρεμιέρας του νέου τηλεπαιχνιδιού του OPEN, το Next Please βρέθηκε στην κορυφή των trends. Η παρουσιάστρια μπήκε με τη γνωστή της θετική ενέργεια στο νέο της πλατό και είπε την πρώτη για φέτος τηλεοπτική «καλησπέρα».

«Καλησπέρα σας, τηλεθεατόπουλά μου. Καλό Σαββατοκύριακο, καλή αρχή σε εμάς, καλό κουράγιο σε εσάς που θα μας βλέπετε, γιατί από δω και πέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή – και στη συνέχεια και σε άλλες ημέρες – θα είμαστε εδώ κοντά σας. Είμαστε εδώ, σε ένα Οpen που το ξέρω εν τη γενέσει του, που με ξέρει και το ξέρω καλά, που έχει τους πιο έμπειρους γνώστες της τηλεοπτικής πιάτσας. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι μαζί τους φέτος. Θέλουμε να είμαστε ζωντανά γιατί θέλουμε να παίξετε κι εσείς από το σπίτι σας. Θέλουμε αδρεναλίνη. Το γουστάρουμε το ζωντανό, τι να κάνουμε τώρα… είναι το ύφος μας τέτοιο» ήταν τα πρώτα της λόγια. 

Το Χ/ Twitter ξεκίνησε τα σχόλια, τόσο για το τηλεπαιχνίδι, όσο και για την επιστροφή της παρουσιάστριας στην τηλεόραση, την οποία αποθέωσαν για το χιούμορ και την έξυπνη ατάκα της!

Επαθλο 30.000 ευρώ

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15:00, η πάντα ανατρεπτική και γεμάτη ενέργεια και χιούμορ παρουσιάστρια, επιστρέφει ζωντανά στη συχνότητα του OPEN με ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, αποφασισμένη να μοιράσει πολλά χρήματα και δώρα στους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές! Φρέσκο, γρήγορο, μοντέρνο και διαδραστικό, το Next Please έρχεται να ξεσηκώσει τα απογεύματά μας.

Οι παίκτες θα πρέπει να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων για να συλλέξουν πόντους και να περάσουν στην επόμενη φάση. Εκεί είναι που τους περιμένουν τα «καλύτερα». Θα έρθουν αντιμέτωποι με δοκιμασίες τις οποίες και θα έχουν πολύ λίγο χρόνο για να ολοκληρώσουν.

Η Αννίτα τους βάζει δύσκολα και απαιτούνται γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη για να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Πλούσια δώρα και μεγάλα χρηματικά ποσά θα περιμένουν όμως και τους τηλεθεατές, καθώς θα μπορούν να γίνουν μέλη της κεφάτης παρέας και να δοκιμάσουν και οι ίδιοι την τύχη τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής, συμμετέχοντας τηλεφωνικά στο παιχνίδι.

Το πιο ανατρεπτικό τηλεπαιχνίδι έρχεται στο OPEN και υπόσχεται να μας κρατήσει την καλύτερη παρέα. 

OPENειδήσεις τώραπαρουσιάστριαΑννίτα Πάνιατηλεπαιχνίδια