Τηλεόραση|20.02.2024 14:00
Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στο νοσοκομείο η κόρη τους - Τι είπαν στην εκπομπή τους
NewsroomΔεν είναι μία καλή μέρα για τους παρουσιαστές, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου, καθώς η κόρης τους βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η μικρή νοσηλεύεται με πνευμονία στο αρχικό στάδιο.
Το ζευγάρι έστειλε περαστικά στη μικρή Μελίτα που τους παρακολουθεί από το δωμάτιο του νοσοκομείου παρέα με τη γιαγιά της.
«Είναι μία ημέρα περίεργη, το κοριτσάκι μας είναι στο νοσοκομείο και μας βλέπει τώρα. Πολλά φιλιά Μελιτάκι μου. Και στην πεθερούλα μου που είναι μαζί της και την προσέχει. Τη δεύτερη μανούλα μου. Φιλιά σε όλους όσοι είστε εκεί και νοσείτε αλλά και σε αυτούς που σας προσέχουν και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.
Διαβάστε ακόμη
- Εισαγγελική παραγγελία για τους εμπλεκόμενους σε αδειοδότηση και λειτουργία της «Βιολάντα»
- Μαρουσάκης: Διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας τα επόμενα 24ωρα - Οι χάρτες των βροχοπτώσεων
- Έχασε την περιουσία της και έμεινε άστεγη: Πίστευε πως μιλούσε με... τον Τσάρλι Χάναμ και άλλους - Πώς την εξαπάτησαν
- Γιάννης Μπέζος για δηλώσεις Καρυστιανού: «Αυτά είναι πισωγυρίσματα - Θα ‘λεγα κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε»