Τηλεόραση|20.03.2024 13:52

Eurovision 2024: H Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον Α' Ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού

Newsroom

Ο φετινός μουσικός διαγωνισμός της Eurovision θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας και η Μαρίνα Σάττι με το τραγούδι «Ζάρι» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ελπίζει σε μια καλή θέση στην τελική κατάταξη, κρίνοντας πάντοτε από τα στοιχεία που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Ο διαγωνισμός θα γίνει σε τρεις φάσεις , όπως συνέβαινε και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Στις 7 και 9 Μαΐου θα δούμε τον πρώτο και τον δεύτερο ημιτελικό – η Ελλάδα παίρνει μέρος στον δεύτερο- και στις 11 Μαΐου τον μεγάλο τελικό.

Σε κάθε φάση του διαγωνισμού, εκτός από τις συμμετοχές των χωρών, θα δούμε guests, καλλιτέχνες που άφησαν το αποτύπωμά τους σε προηγούμενες διοργανώσεις, ανάμεσά τους ένα από τα ονόματα που συζητιέται είναι της Έλενας Παπαρίζου, η οποία είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά δημοφιλής στη Σουηδία, την δεύτερη πατρίδα της.

Αν και η παρουσία της ερμηνεύτριας του «My number one» δεν επιβεβαιώνεται ακόμη, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στον πρώτο ημιτελικό.

Η τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή στις 7 Μαΐου, ημέρα εμφάνισης της Κύπρου, την οποία εκπροσωπέι η Silia Kapsis με το «Liar». Την ίδια ημέρα φέρεται ότι θα εμφανιστεί ως guest και η Sertab Erener, νικήτρια του διαγωνισμού με το «Everyway that I can» το 2003.



Eurovision 2024Ελένη ΦουρέιραEurovisionΈλενα ΠαπαρίζουΜαρίνα Σάττιειδήσεις τώρα