Τηλεόραση|15.04.2024 10:30

Ανδρέας Μικρούτσικος για TV Queen: «Παρουσιάστρια θα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου» - Το τρέιλερ

Newsroom

Εχει ήδη ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι «TV Queen» στο OPEN, το οποίο αναζητά τη νέα επιτυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια. 

Κεντρικό ρόλο στο ριάλιτι από τη θέση του διευθυντή και καθηγητή της τηλεοπτικής ακαδημίας θα έχει ο Αντρέας Μικρούτσικος με ορατό πλέον το ενδεχόμενο να αποδεσμευτεί τελείως από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ενώ παρουσιάστρια εκτός απροόπτου θα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

«Είναι σε άχαρο σημείο οι προετοιμασίες, φτιάχνουν το σκηνικό, γίνονται τέτοιες προετοιμασίες, κλείνονται συνεργασίες, έχουμε δει μια σειρά από παιδιά, έρχονται κι άλλοι» είπε, αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Happy Day. «Για την Ιωάννα νομίζω δεν είναι απόλυτα οριστικό, μένουν λεπτομέρειες της υπογραφής. Απ’ ότι ξέρω από τον Νίκο Κοκλώνη και τους συνεργάτες του, είναι κλεισμένο» πρόσθεσε. 

Εδώ και λίγες ημέρες έχει κυκλοφορήσει το πρώτο teaser του νέου ριάλιτι που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα. Πρόθεση του καναλιού και της Barking Well Μedia είναι να προβάλλεται από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 και μια εξ αυτών των ημερών θα προβάλλεται το Live.

Σύντομα ξεκινά γυρίσματα ένα ακόμη ριάλιτι που θα αναζητά τον νέο επιτυχημένο τράπερ της Ελλάδας και φαβορί για τη θέση του παρουσιαστή είναι ο Light.

ειδήσεις τώραριάλιτιΝίκος ΚοκλώνηςOPENTV QueenΑνδρέας ΜικρούτσικοςπρεμιέραΙωάννα Μαλέσκου