Τηλεόραση|15.04.2024 11:18

Survivor: Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε τους παίκτες με τις ερμηνείες του - Η αλλαγή στην εμφάνισή τους

Newsroom

Έφτασε η στιγμή που όλοι οι Survivors ονειρεύονται! Το party της ένωσης έγινε το βράδυ της Κυριακής (14/4) στον ΣΚΑΪ και κοντά στους παίκτες βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς για ένα εξωτικό performance. 

Οι Μπλε άφησαν με βαριά καρδιά την παραλία τους και μετακόμισαν στην παραλία των Κόκκινων, αφού πλέον θα είναι συγκάτοικοι!

Με αφορμή την ενωσή τους, οι Survivors απόλαυσαν όλα όσα τους έχουν λείψει τόσο καιρό. Μπάνιο, προσωπική περιποίηση, αρώματα, make up, καθαρά ρούχα και παπούτσια τους περιμένουν όπως επίσης κι ένα απολαυστικό μενού. 

Στον Άγιο Δομίνικο για το party επέστρεψαν η Ρία Κολοβού ως νικήτρια του περσινού διαγωνισμού karaoke, αλλά και οι Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι είχαν κερδίσει το συγκεκριμένο έπαθλο πέρσι στο παιχνίδι «Ο τροχός με τα δώρα» με τον Acun Ilicali.

Ο διαγωνισμός karaoke προσκαλεί τους Survivors στο stage για να ξεδιπλώσουν το τραγουδιστικό τους ταλέντο όμως ακόμα και εδώ τους περίμενε μια μεγάλη ανατροπή! Η σκηνή πήρε φωτιά όταν ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς για ένα performance που έμεινε αξέχαστο σε όλους. 

Σάκης ΡουβάςΣΚΑΪSurvivorριάλιτιειδήσεις τώρα