Τηλεόραση|21.04.2024 11:35

J2US: Ο ερωτευμένος Κοκλώνης και η χάρη που ζήτησε από τη Δέσποινα Βανδή - «Για τον έρωτά μου»

Newsroom

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε δυναμική έναρξη στο J2US μ' ένα αγαπημέννο hit της Αννας Βίσση, παραφράζοντας με το γνωστό του χιουμοριστικό τρόπο τις «Τσούλες». Αφού καλωσόρισε τους κριτές, προχώρησε σε μία ανακοίνωση – βόμβα για τον διαγωνισμό. «Τα ζευγάρια που θα μείνουν, έχουν επιπλέον ρόλο. Στο τέλος της βραδιάς θα ψηφίσουν για να σώσουν ένα ζευγάρι. Δηλαδή, τα τελευταία τρία ζευγάρια στην κατάταξη, έρχονται στον τάκο και το ένα σώζεται από τους διαγωνιζόμενους». 

Στο 9ο Live, η αγαπημένη παρέα των κριτών, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή, υποδέχτηκε τον πρώτο guest κριτή της φετινής σεζόν, τον Light. Ο δημοφιλής τράπερ επέστρεψε σ' ένα ρόλο στον οποίο αγαπήθηκε από το κοινό, κρίνοντας τα ζευγάρια του J2US μέσα από τη δική του ματιά. 

Ο νεαρός άντρας κάθισε ανάμεσα στη Σταυροπούλου και τη Βανδή. «Είναι πρώτη φορά στη ζωή μου που θα με δείτε κοντά με κάτι light» σχολίασε με χιούμορ η Βίκυ, με τον παρουσιαστή να της απαντά: «Ο συγκεκριμένος δεν είναι καθόλου light, είναι heavy».

Ξανά ερωτευμένος ο Νίκος Κοκλώνης

Από τις πιο απολαυστικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από τη Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύσει νησιώτικα τραγούδια με τον δικό της μοναδικό τρόπο και εκείνη πήρε το μικρόφωνο ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές σ' ένα ανεπανάληπτο γλέντι.

«Είμαι ερωτευμένος πάρα πολύ, οπότε θέλω να τραγουδήσεις για να χορέψουμε με το κοινό. Σου ζητάω προσωπική χάρη. Για τον έρωτά μου» της είπε κι εκείνη δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί. 

Το μικρόφωνο πήρε αργότερα και ο Νίκος Κοκλώνης ερμηνεύοντας τραγούδια του αξέχαστου Βασίλη Καρρά

Στο «κόκκινο» η αγωνία

Τα 13 ζευγάρια του σόου επέστρεψαν στην κανονικότητά τους μετά την αναπάντεχη αλλαγή των coaches το προηγούμενο Σάββατο και έβαλαν το 100% τους για να καταφέρουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με το performance τους.

Ενα άλλο είδος τραγουδιού από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει, ερμήνευσαν ο Σωτήρης Γιατζιτζιόγλου και ο Φειδίας. Το ζευγάρι τραγούδησε το «Δίπλα σε σένα» της Νατάσσας Θεοδωρίδου και αποθεώθηκε. «Αριστούργημα» δήλωσε και η Βίκυ Σταυροπούλου. «Ό,τι και να πάρετε το κάνετε δικό σας με μοναδικό τρόπο. Σωτήρη ηταν από τις καλύτερές σου φωνές. Με συγκινεί το αίσθημα που βγάζετε στο τραγούδι. Μας κάνετε κοινωνούς, μοιράζετε το αίσθημά σας με εμάς» πρόσθεσε.

«Αυτό είναι το καλύτερο act για απόψε. Μ' εντυπωσιάζετε κάθε φορά. Το κάνατε τόσο δικό σας, σαν να είναι η πρώτη εκτέλεση. Μαγικό. Ηταν υπέροχο, είστε δύο πολύ μεγάλα ταλέντα. Περιμένω το επόμενό σας βήμα, είστε έτοιμοι, ολοκληρωμένοι καλλιτέχνες» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Το «Τι να πεις για μένα» του Κωνσταντίνου Αργυρού ερμήνευσαν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου. Το ζευγάρι εντυπωσίασε με την ερμηνεία του και δέχτηκε εξαιρετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή. «Έχεις μεγάλη εξέλιξη. Έχεις ξεψαρώσει» ξεκίνησε να λέει η Δέσποινα Βανδή με τον Νίκο Κοκλώνη να πετάγεται: «Μπορεί κι αυτός να ερωτεύτηκε».

«Η κοπέλα γιατί φτιάχνει τα μαλλιά της;», ρώτησε η Βανδή βλέποντας την Τάνια Μπρεάζου να φτιάχνεται, κάνοντας ότι δεν ακούει. «Βλέπω την άνεση που αρχίζεις να έχεις. Ήταν η στιγμή σου αυτό το τραγούδι. Του πήγαινε» συνέχισε η Δέσποινα Βανδή.

Στο τέλος της βραδιάς ήρθε η δύσκολη στιγμή της αποχώρησης. Τρία ζευγάρια βρέθηκαν υποψήφια προς αποχώρηση και οι παίκτες έδωσαν τη θετική τους ψήφο για να χαρίσουν την ασυλία σε ένα από αυτά. Ο Θανάσης Πάτρας με την Φαίη Ρουμπίνη ήταν το ζευγάρι που κέρδισε το «εισιτήριο» για το δέκατο live.

Το J2US αποχαιρέτησαν η Αποστολία Ζώη με τον Στέλιο Δρουμαλιά και ο Γιάννης Καπετάνιος με τη Μαρία Καρλάκη.

LightΓιώργος ΑμούτζαςJ2USΆννα ΒίσσηΔέσποινα ΒανδήΝίκος Κοκλώνηςειδήσεις τώρα