Τηλεόραση|28.04.2024 14:17

TV Queen: Πρεμιέρα απόψε για το νέο λαμπερό talent show του OPEN με την Ιωάννα Μαλέσκου

Newsroom

To «Tv Queen», το νέο λαμπερό talent show του OPEN, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της ελληνικής τηλεόρασης! Η Ιωάννα Μαλέσκου, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 21:00 στο OPEN, μας καλωσορίζει στην εντυπωσιακή Σχολή του «Tv Queen» και το πρώτο live ξεκινά με πολλές ανατροπές και εκπλήξεις!

Οι 17 διαγωνιζόμενες συστήνονται για πρώτη φορά και δηλώνουν πανέτοιμες να διεκδικήσουν τον τίτλο της «Tv Queen». Ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά έχουν σίγουρα τον ίδιο προορισμό: να ξεχωρίσουν και να κυνηγήσουν το όνειρο της δικής τους τηλεοπτικής καριέρας.

Κάποιες διαγωνιζόμενες έρχονται από την επαρχία, κάποιες από το εξωτερικό, κάποιες έχουν σχέση με τον χώρο, ενώ κάποιες θα έρθουν αντιμέτωπες με την κάμερα για πρώτη φορά στη ζωή τους. Θα μπορέσει μία δημόσια υπάλληλος, μία διακοσμήτρια, μία δασκάλα, μία διαιτητής ποδοσφαίρου να ανταγωνιστεί μία δημοσιογράφο, μία παρουσιάστρια ή μία youtuber; Η «Tv Queen» θα πρέπει να διαθέτει ταλέντο, αντίληψη, αμεσότητα, αντοχή, θέληση, και πάθος για εξέλιξη για να κατακτήσει τον στόχο της και το μεγάλο και πολυπόθητο συμβόλαιο με την Barking Well!

Ο διευθυντής της Σχολής, Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου, θα είναι εκεί για να μοιραστούν τις γνώσεις τους και να δώσουν στις διαγωνιζόμενες όλα τα εφόδια και την υποστήριξη που θα χρειαστούν, προκειμένου να προχωρήσουν στα επόμενα βήματά τους με σταθερότητα και επιτυχία. Οι καθηγητές Έλενα Χριστοπούλου, Τάσος Τρύφωνος, Παντελής Τουτουντζής και η σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη, με την πολύχρονη εμπειρία τους αναλαμβάνουν έναν ιδιαίτερο ρόλο γεμάτο προκλήσεις.

Θα είναι δίπλα στις διαγωνιζόμενες στο όμορφο ταξίδι της γνώσης, θα τις ενθαρρύνουν και θα τις «ξεκλειδώσουν», δίνοντας τους την ευκαιρία να εξελίξουν τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους. Σε κάθε live θα αξιολογούν την εξέλιξή τους, ανάλογα με την απόδοσή τους σε απαιτητικές δοκιμασίες.

Μετά την πρεμιέρα οι διαγωνιζόμενες μπαίνουν στη Σχολή και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρακολουθούμε βήμα-βήμα αλλά και «ζωντανά» όσα ζουν. Στόχος τους θα είναι να ανταποκριθούν στο εντατικό πρόγραμμα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, για να διακριθούν, κερδίζοντας μια θέση στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές και η διαδρομή όχι πάντα ομαλή! Ο δρόμος για την επιτυχία θα είναι γεμάτος δοκιμασίες και οι τηλεθεατές θα έχουν κύριο λόγο και ρόλο για το ποιες θα παραμένουν μπροστά από τις κάμερες και ποια θα είναι η «Tv Queen».

Το «Tv Queen», το νέο μεγάλο talent show του OPEN έρχεται live την Κυριακή στις 21.00 και κάνει πρεμιέρα με…ανατροπή!

«Μη με πιάνεις, μη με πιάνεις, μακριά τα χέρια σου!»

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα, είδαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ιωάννα Μαλέσκου να κάθονται μαζί και να συζητούν!

«Μη με πιάνεις, μη με πιάνεις, μακριά τα χέρια σου!» αναφέρει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.

«Εσύ δεν είσαι αυτή που βγήκες στην τηλεόραση και με έβριζες;» τη ρωτά με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά: «Αυτά δεν ισχύουν που λες. Δεν έχω πει μέχρι στιγμής κακή κουβέντα. Έλα πες μου τι θα κάνουμε σήμερα;». «Είμαι OPEN σε κάθε πρόταση», της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από τη μεριά του.

 

«Είμαι χαρούμενη αλλά όπως σε κάθε πρεμιέρα έχω και την αγωνία μου»

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» για το Tv Queen λίγο πριν από την επίσημη πρεμιέρα της. Η παρουσιάστρια βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής, κι εκεί φωτογραφήθηκε και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Είμαι χαρούμενη αλλά όπως σε κάθε πρεμιέρα έχω και την αγωνία μου. Είναι μέχρι να ξεκινήσει κάτι. Το κομμάτι της παρουσίασης για να γίνεται καλά πρέπει να είσαι γνώστης του αντικειμένου, να σέβεσαι αυτόν που έχεις απέναντί σου και να έχεις αντανακλαστικά. Δεν έχω γνωρίσει τις διαγωνιζόμενες. Τις έχω γνωρίσει από τα βιογραφικά γιατί ήθελα να είμαι ενήμερη. Ανυπομονώ για την Κυριακή που θα είμαστε από κοντά να τις γνωρίσω για να δω αν η εικόνα που έχω φτιάξει ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Η συνεργασία μας βαίνει καλώς. Δεν φοβάμαι να διαφωνήσω μαζί του. Αλίμονο αν συμφωνούμε με όλους σε όλα. Αν έχω διαφορετικές απόψεις δεν θα διστάσω να τις εκφέρω, πάντα με ευγένεια», σχολίασε για τη συνεργασία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σχετικά με την πρόταση της παρουσίασης είπε: «Αιφνιδιάστηκα ευχάριστα με την πρόταση κυρίως για το χρονικό κομμάτι της αμεσότητας γιατί λαμβάνω υπόψη το ότι είμαι νέα μαμά και τους ρυθμούς μου. Επειδή έχει πράγματα να δώσει ήμουν σύμφωνη και άρχισα να το επεξεργάζομαι» ανέφερε.

«Δε θέλω να συζητάω για τον ΣΚΑΪ, καλό είναι να διαχωρίζουμε το μερίδιο ευθύνης του καθενός»

Η παρουσιάστρια, που βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 26/4 καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όταν ρωτήθηκε για εκείνη την περίοδο, η ίδια ανέφερε ότι δε θέλει να μιλά για εκείνη την περίοδο καθώς πρόκειται για ένα κομμάτι που έχει αφήσει οριστικά πίσω της,

«Δεν θέλω να συζητάω για τον ΣΚΑΪ. Είναι ένα κεφάλαιο της ζωής μου που έχει κλείσει. Δεν είναι ακριβώς ότι έχω πληγωθεί, αλλά έχει κλείσει αυτή η σφαίρα του εαυτού μου που αναλωνόμουν και συζητούσα – γιατί με αφορούσαν κιόλας τότε αυτά που είχαμε να συζητήσουμε – πράγματα που τώρα πια δε με αφορούν, δε με αγγίζουν, δεν είναι της παρούσης.

Ο ΣΚΑΪ μου έδωσε την ευκαιρία να με μάθει ο κόσμος σε ευρύτερη κλίμακα, και γι’ αυτό είμαι και ευγνώμων. Απλώς, επειδή έχουν μεσολαβήσει πολλά πράγματα από τότε. και είναι ένας κύκλος που μέσα μου πρωτίστως, αλλά και επαγγελματικά έχω κλείσει, δε θέλω να συζητάω γι’ αυτό… Είναι λάθος να ρίχνουμε ματιές στο παρελθόν» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Σε καθετί που γίνεται, σε κάθε νέο πρόσωπο που ξεκινάει και υπάρχει διάθεση να χτίσουν επάνω του, παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, και φυσικά παίζουμε και εμείς οι ίδιοι. Και νομίζω ότι όσο αποκτάς εμπειρία και μεγαλώνεις, βλέπεις και τα πράγματα διαφορετικά. Για να κλείσω αυτό το κομμάτι με την Ιωάννα του τότε, δε μου αρέσει να ρίχνω ευθύνες και γι’ αυτό παύω να συζητάω.

Αλλά από την άλλη, δε μπορώ να λούζομαι και πράγματα που εγώ γνωρίζω πως έχουν γίνει, γιατί είναι σαν να λέω ότι φταίω για όλα εγώ. Δε πάει έτσι. Το μερίδιο της ευθύνης του καθενός καλό είναι να το διαχωρίζουμε. Αλλά, αυτό που αφορά στον κόσμο, αυτό που βλέπει, δε μπορεί ο τηλεθεατής να γνωρίζει αν εγώ έχω ομάδα, αν έχουμε δέσει, όλα αυτά που συμβαίνουν από πίσω και συνθέτουν μια ωραία παραγωγή. Πάντα βλέπω τις καλές προθέσεις στους ανθρώπους και έχω μάθει να ακούω βάσει της εμπειρίας…» ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Tv Queen Live» κάθε Κυριακή στις 21.00 και Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 22:30 «ζωντανά» στο OPEN

Ιωάννα ΜαλέσκουOPENειδήσεις τώραTV Queenριάλιτι