Τηλεόραση|16.05.2019 02:03

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Όλγα και Στέφανος χωρίζουν - Ποιος φταίει για την απιστία

Newsroom

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha. 

Ο Σωκράτης συνεχίζει να είναι σε παρανοϊκή κατάσταση. Η Αθηνά, ανυποψίαστη για το τι συμβαίνει, του προτείνει να τον φιλοξενήσει σπίτι της μέχρι να βρει καινούργιο σπίτι. Στο Λονδίνο, ο Τόνι με την Τατιάνα κάνουν προσπάθειες να έρθουν πιο κοντά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στα Μετέωρα η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι πια εκρηκτική. Η Λήδα ζηλεύει αφόρητα που η Όλγα θα γίνει και πάλι μαμά, με αποτέλεσμα τα προβλήματα να είναι ατελείωτα.

Σε μια έκρηξη η Όλγα παίρνει τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και του ζητά να πάρει τη μικρή στην Αίγινα. Την ίδια στιγμή, όμως, ξεκινούν προβλήματα και με τον Στέφανο. Η Όλγα λανθασμένα θεωρεί πως ο σύντροφός της την απατά και ξεσπά μεγάλος καβγάς, που οδηγεί σε χωρισμό του ζευγαριού. Η Άννα και ο Αλέξανδρος προσπαθούν να τους τα ξαναβρούν, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Στέφανος είναι ανένδοτος μετά την άρνηση της Όλγας να του ζητήσει συγγνώμη, και μάλιστα αποφασίζει να αποδεχθεί μια πρόσκληση για φαγητό από μια γοητευτική παρουσία, τη Νίκη.

Η Αστυνομία καταφέρνει να εντοπίσει τον Ορφέα και εκείνος παίρνει μια γυναίκα όμηρο στην προσπάθειά του να μη συλληφθεί. Ο Σέκερης αντιλαμβάνεται πως ο σίριαλ κίλερ είναι ικανός για όλα και χειρίζεται προσωπικά την άγρια καταδίωξη. Στο Λονδίνο, και ενώ η Μαργκώ έχει αρχίσει να έρχεται και πάλι κοντά με τον Πέτρο, η Νικόλ κάνει μια απελπισμένη κίνηση θέλοντας να ξεφύγει από τις συνέπειες των πράξεών της.

Από TV Έθνος - Τεύχος 75 - Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Το Τατουάζεξελίξεις Τατουάζ