Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τελικά άρεσε ή όχι η πρεμιέρα της σειράς;
NewsroomΠρεμιέρα έκανε εχθές με διπλό επεισόδιο ακόμη μία σειρά στη φετινή τηλεοπτική σεζόν και ειδικότερα η σειρά των Ρέππα - Παπαθανασίου «Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Η κωμική σειρά του Alpha ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες και ένα σούπερ-καστ ηθοποιών, το οποίο δηλώνει έτοιμο να προσφέρει ξεκαρδιστικές ατάκες στο κοινό.
Οι τηλεθεατές έκατσαν με ανυπομονησία να δουν το πρώτο επεισόδιο και αυτό φάνηκε και στα νούμερα τηλεθέασης, καθώς η πρεμιέρα βρέθηκε στην πρώτη θέση της χθεσινής τηλεθέασης και στο σύνολο των τηλεθεατών και στο νεανικό κοινό.
Τα ξεκαρδιστικά σχόλια
Πολλοί χρήστες του X (πρώην Twitter) βρήκαν αστείες πολλές σκηνές του χθεσινού πρώτου επεισοδίου και ειδικότερα με τις Χρύσα Ρώπα και Μαρία Λεκάκη να ξεχωρίζουν για τις ερμηνείες τους και να αποθεώνονται.
Κάποιοι πάλι απογοητεύτηκαν
Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν κακογραμμένο το σενάριο της σειράς λέγοντας πως δεν προσφέρει καθόλου γέλιο.
- Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
- Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
- «Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
- Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)