Τηλεόραση|16.04.2019 22:29

Λάκης Λαζόπουλος: Εισαγωγή με Αυτιά, Άδωνι, Εξάρχεια και μίζες (vids)

Newsroom

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Open TV σχολιάζει την επικαιρότητα με τον ξεχωριστό σατιρικό τρόπο του, επιφυλάσσοντάς μας κάθε φορά πολλές εκπλήξεις.

Ένα από τα θέματα που σχολίασε στη σημερινή εκπομπή, ήταν ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία. «Γιώργο ότι έχεις να πεις, θα διακόπτω το πρόγραμμα για σένα. Όλο το φαρμάκι που έχεις, να το χύσεις εδώ μέσα», ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής του Open TV, ενώ συνέχισε: «Πιστεύω πως ο Γιώργος θεωρεί πως τον έφαγε ο Μεϊμαράκης. Αυτός τα είχε κανονίσει όλα».    

Σε κεντρικό θέµα προεκλογικής αντιπαράθεσης έχει ήδη αναδειχθεί το σκάνδαλο της Novartis. O ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η διαλεύκανση της υπόθεσης είναι πλέον επίδικο των επερχόµενων εκλογών, µιλώντας για σχεδιασµούς προκειµένου να παραγραφούν αδικήµατα. Την ίδια στιγµή, Νέα ∆ηµοκρατία και Κίνηµα Αλλαγής συνεχίζουν να µιλούν για σκευωρία. «Μας λέει ο ίδιος ο Λοβέρδος ότι σταμάτησε τη διασπορά δισεκατομμυρίων. Σταμάτησε, λέει, τη διαφθορά αυτός και την σπατάλη. Δεν θυμάμαι να πήγες κανέναν στον εισαγγελέα. Δεν θυμάμαι να είπες ποιοι είναι οι διεφθαρμένοι», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που βιώνουν οι πολίτες και οι επαγγελματίες των Εξαρχείων επιχείρησε να παρουσιάσει η Κατερίνα Παπακώστα σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ερωτηθείσα για τα Εξάρχεια και τα επεισόδια που γίνονται εκεί, υποστήριξε ότι «δρούμε καθημερινά» ενώ απαντώντας στα περί άβατου στα Εξάρχεια δηλώνει ότι «άβατα για εμάς δεν υπάρχουν στη χώρα, εκτός από το αυτοκέφαλο του Αγίου Όρους».

«Ώρες ώρες πραγματικά πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες έχουν βάλει ένα μεγεθυντικό φακό της υποκρισίας και βλέπουν όλα τα θέματα με υποκρισία και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη», είπε ο γνωστός ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Η δουλειά της τηλεόρασης είναι να πουλάει φόβο, συντηρητισμούς και από αυτούς που καλεί τον τελευταίο καιρό να βρωμάει μία "ακροδεξιίλα". Η πολιτική είναι να κάτσουν μαζί με τους κατοίκους να λύσουν το πρόβλημα. Εγώ θα επιμείνω στη λέξη που μπορεί να κακοφανεί, αλλά να λυθεί το ζήτημα χωρίς βία».     

Αλ Τσαντίρι ΝιουζΛάκης Λαζόπουλος