Λάκης Λαζόπουλος: Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρης Σταρόβας στο Αλ Τσαντίρι (vid)
NewsroomΜέσα στους «άσους στο μανίκι» του Λάκη Λαζόπουλου το βράδυ της Τρίτης 16/4 ήταν και η εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα στη σκηνή του «Αλ Τσαντίρι Νιούζ» με τους «Θεσσαλονικείς» από τους «10 Μικρούς Μήτσους» να επιστρέφουν και να ξυπνούν μνήμες.
Άλλη μια έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία της παρουσιάστριας του Open TV, Κατερίνας Καινούργιου, η οποία σε ρόλο ηθοποιού υποδύθηκε τον εαυτό της. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απολαυστικό.
Μετά τα σατιρικά σχόλια του Λαζόπουλου για Αυτιά, Άδωνι, Εξάρχεια και μίζες το κοινό διασκέδασε με λαϊκές επιτυχίες στο Αλ Σιχτίρι. Ο σπουδαίος ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος παρουσίασε τα καινούργια του τραγούδια και χάρισε στο κοινό ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές.
Δείτε τις εμφανίσεις του Δημήτρη Σταρόβα και της Κατερίνας Καινούργιου στο χθεσινοβραδινό «Αλ Τσαντίρι».
- «Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
- Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
- Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς
- Τροχαίο στη Ρόδο: «Μου έκοψε τον δρόμο, έκανε αναστροφή» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός - Οι μαρτυρίες των συγγενών του