Τηλεόραση|17.04.2019 16:45

My Style Rocks 3: Νέα παρουσιάστρια έκπληξη, αλλαγή στο κόνσεπτ (vid)

Newsroom

Αλλαγές έρχονται τη νέα σεζόν στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», το οποίο την περασμένη σεζόν είχε σε ρόλο παρουσιάστριας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Happy Day» το «My Style Rocks» ήταν μία επιλογή του ΣΚΑΪ που πήγε πολύ καλά οπότε δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μην συνεχιστεί και του χρόνου. Θα υπάρξουν όμως αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα για την παρουσίαση, στη θέση της Σπυροπούλου.

«Ξεκινάμε με την παρουσιάστρια, αφού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα είναι, άρα πάμε για τρίτη κατά σειρά παρουσιάστρια. Υπάρχει μία σκέψη για μία υποψηφιότητα από την κριτική επιτροπή και αναφέρομαι στην Μπέττυ Μαγγίρα. Κάποια άτομα από την παραγωγή την καλοβλέπουν για παρουσιάστρια.

Σίγουρα δεν θα είναι ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον Στέλιο Κουδουνιάρη. Θα δούμε και μία άλλη καινοτόμα ιδέα, μία φορά την εβδομάδα θα βλέπουμε και ένα εναλλακτικό concept, με ανδρικές συμμετοχές».

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day», όπου η η Τίνα Μεσσαροπούλου αναφέρει τις αλλαγές στο νέο κόνσεπτ του «My Style Rocks»!

Η Μπέττυ Μαγγίρα τον Φεβρουάριο βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά στο Open TV και σε ερώτηση του παρουσιαστή, αν θα ήθελε να παρουσιάσει το «My Style Rocks», η ίδια είχε απαντήσει: «Μου αρέσει η επιτροπή. Τι να λέμε αν θα το παρουσιάσω; Παρουσιάστρια έχουμε», ενώ με χιούμορ πρόσθεσε ότι: «θα μπορούσα και να το παρουσιάσω, γιατί τα κάνω όλα». 

Μπέττυ ΜαγγίραMy Style RocksΚωνσταντίνα Σπυροπούλου