Τηλεόραση|16.05.2019 01:59

Δανάη Παππά: Όλα όσα αποκαλύπτει για το τέλος του Τατουάζ (vid)

Newsroom

Δανάη Παππά βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», το πρωί της Παρασκευής (19/4) και μίλησε για το τέλος της δραματικής σειράς «Τατουάζ», αλλά και για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου

«Είναι λίγο διφορούμενα τα συναισθήματα που τελειώνει το Τατουάζ. Από τη μία σκέφτομαι πως είμαστε δύο χρόνια και έχουμε δεθεί. Έχω γίνει ένα με τον ρόλο μου. Την Άννα την αγαπώ πάρα πολύ και όλους τους υπόλοιπους ρόλους της σειράς. Θα είναι κάτι πολύ στενάχωρο που δεν θα είμαστε πάλι όλοι μαζί. Από την άλλη είναι κάτι που ολοκληρώθηκε και δεν έκανε κοιλιά», ανέφερε η πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του Alpha, ενώ για το τέλος του «Τατουάζ» είπε: «Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας πω ότι δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος. Δεν έχω καμία ιδέα. Ξέρω για περίπου 25 επεισόδια μετά. Ένα μήνα είμαστε μπροστά. Ο ρόλος μου θα πάει προς το καλύτερο».   

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου με πρωταγωνίστρια την Πέμη Ζούνη, η γνωστή ηθοποιός τόνισε: «Εγώ έχω κάνει μία συζήτηση για μένα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω περισσότερα. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Απόστολο Γκλέτσο. Επίσης, στη σειρά θα είναι και η Θάλεια Ματίκα». 

Το ΤατουάζΔανάη Παππά