Τηλεόραση|16.05.2019 02:01

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Τραγικό φινάλε η δολοφονία του Νικόλα

Αλέξης Μίχας

Μετά το «κλειστό» γύρισμα που έγινε σε στούντιο στην Κύπρο για τον «πιλότο» της νέας δραματικής σειράς που ετοιμάζουν ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, σειρά είχε την εβδομάδα που μας πέρασε η Κέρκυρα. Τα γυρίσματα του -ατιτλοφόρητου προς το παρόν- σίριαλ, που θα βασίζεται στο τρίπτυχο μυστήριο - δράση - ίντριγκα, θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στη Ρώμη.

Διάβασε ακόμα: Ο Νικόλας πεθαίνει και ο Τόνυ μετά την κοκαΐνη μπαίνει φυλακή

Τόσο στο νησί των Φαιάκων όσο και προσεχώς στην Αιώνια Πόλη οι σκηνές είναι ως επί το πλείστον εξωτερικές. Ο Ανδρέας Γεωργίου θα είναι στο βασικό πρωταγωνιστικό καστ του καινούργιου σίριαλ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο μαζί με δημοφιλείς συναδέλφους του, όπως η Πέμη Ζούνη, η Θάλεια Ματίκα, ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό της εταιρείας παραγωγής «GN make it Productions», ο «πιλότος» τηλεταινία πρέπει να είναι έτοιμος μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, ώστε αμέσως μετά να δειγματιστεί στους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ως εκ τούτου κρίθηκε αναγκαίο να ολοκληρωθεί ο ρόλος του «Νικόλα» στο «Τατουάζ» λόγω του φόρτου εργασίας του Ανδρέα Γεωργίου. Το φινάλε λοιπόν του αδιάφθορου αστυνομικού θα γραφτεί με αίμα. Ο Νικόλας φθάνει κοντά στην εξάρθρωση των εγκεφάλων του κυκλώματος λαθρεμπορίου όπλων, όμως δεν θα προλάβει να το αποκαλύψει. Έπειτα από δύο προειδοποιήσεις (μεταξύ των οποίων και μία απαγωγή) θα δοθεί εντολή θανάτου του ήρωα. Κατά τη διάρκεια λοιπόν ενός συγκλονιστικού επεισοδίου, ο Νικόλας δολοφονείται και μάλιστα μπροστά στα μάτια της αγαπημένης του Αθηνάς.

Η κοπέλα παρά το γεγονός ότι σοκάρεται, είναι και αυτή έμπειρη αστυνομικός. Έτσι αμέσως ειδοποιεί ασθενοφόρο και ο Νικόλας μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Εκεί θα ξεψυχήσει βυθίζοντας την αγαπημένη του στο πένθος. Την ίδια στιγμή ειδοποιείται και η μητέρα του (Βάσια Παναγοπούλου) που σοκάρεται με την είδηση της δολοφονίας του.

Εσπευσμένα ταξιδεύει από την Ιταλία στην Ελλάδα προκειμένου να συνοδεύσει τον γιο της στην τελευταία του κατοικία. Το αιματηρό φινάλε του ρόλου του «Νικόλα» αναμένεται να προβληθεί περί τα μέσα Μαΐου. Θα είναι το πρώτο από τα φινάλε των ιστοριών που θα οδηγήσουν σταδιακά το «Τατουάζ» στην ολοκλήρωσή του έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν προβολής του στον Alpha. Κάποιοι ήρωες στο τέλος θα ευτυχίσουν και άλλοι θα πληρώσουν τις συνέπειες των πράξεων και των επιλογών τους. 

Το ΤατουάζΑνδρέας Γεωργίουεξελίξεις Τατουάζ