Τηλεόραση|16.05.2019 02:12

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Νικόλας πεθαίνει και ο Τόνυ μετά την κοκαΐνη μπαίνει φυλακή

Αλέξης Μίχας

Για άλλη μία φορά οι καταστάσεις που δημιουργούνται και οι εξελίξεις στην πλοκή σοκάρουν τους ήρωες του «Τατουάζ».

Ο Τόνυ, που συμμετείχε στην οργάνωση του σχεδίου δολοφονίας του αστυνομικού, έχει τύψεις

Ο θάνατος του Νικόλα μέσα στο νοσοκομείο φέρνει απέραντη θλίψη στους οικείους του και φυσικά στην Αθηνά. Ο Σέκερης κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο και σύντομα θα φτάσει στα ίχνη του... Ο Τόνυ, που συμμετείχε στην οργάνωση του σχεδίου δολοφονίας του αστυνομικού, έχει τύψεις. Και για ακόμη μία φορά καταλήγει στη χρήση κοκαΐνης. Αυτήν τη φορά όμως θα αντιμετωπίσει οδυνηρές συνέπειες και σύντομα θα βρεθεί στο κελί της φυλακής. Η Τατιάνα μη γνωρίζοντας την αλήθεια για τη δολοφονία του Νικόλα αποφασίζει να συμπαρασταθεί στον πρώην άντρα της. Κάτι που κάνει έξαλλο τον Σέκερη και αποφασίζει να λάβει μέτρα.  

Ο Ορφέας στήνει δολοφονική παγίδα στα Μετέωρα

Ο Ορφέας συνεχίζει την ανεξέλεγκτη δράση του. Στέλνει γράμμα στον Παύλο και απειλεί τη ζωή του, προκαλώντας πανικό στην οικογένεια Μελά. Όμως ο βασικός στόχος του είναι άλλος. Η μεγάλη εμμονή του από παλιά που δεν είναι άλλη από την Άννα.

Έτσι σχεδιάζει μεθοδικά τη δολοφονία της. Στα Μετέωρα, Όλγα και Στέφανος αγνοούν τα δυσάρεστα μαντάτα της δολοφονίας του Νικόλα και προετοιμάζουν πυρετωδώς τον γάμο τους. Μάλιστα η Όλγα αποφασίζει να προτείνει στην Άννα να γίνει κουμπάρα τους και η κοπέλα αποδέχεται την πρόταση με μεγάλη χαρά. Έτσι πηγαίνει στα Μετέωρα, όπου ο Ορφέας θα της στήσει δολοφονική παγίδα.

Ο σίριαλ κίλερ, όμως, δεν θα καταφέρει να εκπληρώσει το σχέδιό του, καθώς η Άννα βρίσκεται διαρκώς περιτριγυρισμένη από κόσμο. Όλα θα ανατραπούν και πάλι. Η Όλγα μπαίνει στο μαγαζί και βλέπει τον Στέφανο σε μια περίεργη στιγμή με τη Νίκη. Χωρίς δεύτερη σκέψη του λέει πως τον εγκαταλείπει, χωρίς να του δώσει περιθώριο για καμία εξήγηση. Λίγο αργότερα, και εμφανώς ταραγμένη, ανακοινώνει στην Άννα και στον Αλέξανδρο πως ο γάμος ματαιώνεται! 

Το Τατουάζεξελίξεις Τατουάζ