Τηλεόραση|16.05.2019 01:58

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Η ζήλια τυφλώνει την Όλγα και κάνει κάτι ασυγχώρητο

Newsroom

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha. 

Τετάρτη 1η Μαΐου, στις 21:50 

Η Μαργκώ συνεχίζει την επίθεση γοητείας στον Πέτρο, που δείχνει να ανταποκρίνεται. Ξετρελαμένη, όμως, είναι και η Αφροδίτη με το νέο διαδικτυακό της φλερτ, τον Άρη. Ο Τόνι πολιορκεί την Τατιάνα και της ανακοινώνει πως θα έρθει στην Ελλάδα για λίγες μέρες.Ο Αλέξανδρος προτρέπει τη Μάρθα να σταματήσει τα παιχνίδια με τον Παύλο και απλά να παραδεχτεί πως μετάνιωσε για το θέμα των σπουδών και δεν θέλει να χωρίσουν, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα.

Στο ίδιο μοτίβο κινείται και ο Παύλος, που ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές του Θεοχάρη. Η Τατιάνα προσπαθεί να βρει ποιος έπαιξε τον ρόλο-κλειδί στην απόδραση του Ορφέα, ενώ ο κλοιός γύρω από τον στραγγαλιστή στενεύει. Ο Σέκερης αποφασίζει να ειδοποιήσει την Άννα για την κατάσταση της Αμαλίας.

Η Όλγα φτάνει στα όριά της με τη συμπεριφορά της Λήδας και καλεί τον Αλέξανδρο να έρθει να την πάρει. Ο Αντώνης μαθαίνει πως η θεία του είναι νεκρή και η Τατιάνα ενώνει τα κομμάτια του παζλ. Ο Αντώνης, ο συνεργός του Ορφέα, αιφνιδιάζει την αστυνομία και εμφανίζεται στο τμήμα παρουσία του δικηγόρου του! Παράλληλα, ο Ορφέας κάνει μια ηχογράφηση για το βιβλίο της Χριστίνας, στην οποία αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του που δεν τα έχουμε ξανακούσει ποτέ! Η Αμαλία έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα κατά της Άννας και του Σέκερη, καθώς νιώθει ότι την αντιμετωπίζουν σαν μικρό παιδί. Τόνι και Μαργκώ έρχονται σε μεγάλη αντιπαράθεση μπροστά στο Συμβούλιο, δείχνοντας έτσι την ασυμφωνία των χαρακτήρων τους! Ο Σωκράτης εξομολογείται στην Ελένη κάτι συνταρακτικό.

Πέμπτη 2 Μαΐου, στις 21:50 

Ο Σέκερης, σε μια περιπετειώδη καταδίωξη και με μεγάλη αστυνομική δύναμη, κυνηγά τον Ορφέα, ο οποίος κρατά μια γυναίκα όμηρο και πλέον ο Σέκερης καταλαβαίνει καλά ότι όσο αδίστακτος είναι ο Ορφέας τόσο αποφασισμένος είναι να μη συλληφθεί. Η ζήλια έχει κυριεύσει την Όλγα, που κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Στέφανο, ενώ η Άννα με τον Αλέξανδρο μπαίνουν στη μέση για να συμβιβάσουν τα πράγματα.

Ωστόσο, αυτήν τη φορά ο Στέφανος έχει θυμώσει πολύ, ενώ η Όλγα αρνείται να του ζητήσει συγγνώμη. Η Αφροδίτη είναι συγκινημένη από την ανθοδέσμη που της έστειλε ο άγνωστος άντρας από το Facebook και συζητά με την Ελένη το ενδεχόμενο να τον συναντήσει. Η Μάρθα φεύγει για την Αθήνα, όπου υποτίθεται θα πάει με παρέα να διασκεδάσει, και ο Παύλος, από τη μεριά του, παίζει το δικό του παιχνίδι και την αποχαιρετά χαρωπός. Στο Λονδίνο, η Μαργκώ και ο Πέτρος καταλήγουν σε μια συμφωνία που αφορά στο εμπόριο όπλων. 

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ