Τηλεόραση|16.05.2019 01:57

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε τον τίτλο της νέας σειράς μετά το «Τατουάζ» (pic)

Newsroom

Ο Ανδρέας Γεωργίου - ο ένας εκ των δημιουργών της σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» - βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των media τον τελευταίο καιρό, λόγω της ανακοίνωσης για τη ολοκλήρωση της δραματικής σειράς τον ερχόμενο Ιούνιο. Αρκετά τα σενάρια για τα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς και για το ποιο θα είναι το κανάλι που θα τα φιλοξενήσει. 

Αρχικός τόπος δράσης και εξέλιξης του σεναρίου δύο ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και ένα πανέμορφο νησί: η Αθήνα, η Ρώμη και η Κέρκυρα. Πρόσφατα, μάλιστα, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός και η ομάδα του βρέθηκαν στο νησί των Φαιάκων για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον «πιλότο» της νέας τους σειράς. Οι βασικοί χαρακτήρες της σειράς θα ξεπερνούν τους 20, ενώ αρκετοί θα είναι και οι γκεστ ρόλοι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «TV Έθνος», από το «Τατουάζ» συνεχίζουν ο Στέφανος Μιχαήλ, η Δανάη Παππά, ο Απόστολος Γκλέτσος αλλά και ο Γιώργος Παρτσαλάκης σε ρόλο «κλειδί».

Η σειρά σηματοδοτεί και μια μεγάλη επιστροφή στη μικρή οθόνη. Αυτήν της Πέμης Ζούνη, η οποία έπειτα από δύο ραντεβού με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου, και αφού πήρε στα χέρια της τη βασική σεναριακή πλοκή, συμφώνησε να είναι η πρωταγωνίστρια του ερωτικού δράματος. Συμπρωταγωνιστής και βασικός πρωταγωνιστής θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, ο πιλότος θα πάρει τον δρόμο για το μοντάζ, ώστε να λάβει την τελική μορφή του.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε τον τίτλο της νέας σειράς. 

Ανδρέας ΓεωργίουΤο Τατουάζ