MEGA: Η ανακοίνωση για τη σειρά που αντικαθιστά το «Πάμε Δανάη» - Νέο ξεκίνημα για τη Μπάρκα
NewsroomΤο κεφάλαιο της πρωινής εκπομπής «Πάμε Δανάη» ρίχνει αυλαία πρόωρα στο πρόγραμμα του MEGA, καθώς έγινε γνωστό ότι η μετάδοσή της θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Μαΐου. Παρά τις αρχικές προσδοκίες, η εκπομπή δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα η Δανάη Μπάρκα και η ομάδα της ν' αποχαιρετήσουν το κοινό νωρίτερα από το προγραμματισμένο.
Μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει προχωρήσει σε δημόσια τοποθέτηση για την απόφαση διακοπής της εκπομπής, ωστόσο έχει ήδη στραφεί στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα, καθώς θα συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση «Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα», πλάι στη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.
Η επίσημη ανακοίνωση
Το MEGA ανακοίνωσε επίσημα τις αλλαγές στο καθημερινό του πρόγραμμα, γνωστοποιώντας ότι από τη Δευτέρα 12 Μαΐου και κάθε μεσημέρι στις 13:40, η επιτυχημένη σειρά «Στο Παρά Πέντε» θα παίρνει τη θέση της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Η απόφαση σηματοδοτεί μια αναπροσαρμογή στο μεσημεριανό ψυχαγωγικό περιεχόμενο του σταθμού.
- Τέσσερα συμπεράσματα από την ομιλία Μητσοτάκη στους «γαλάζιους» βουλευτές - Το μήνυμα διαλόγου στους αγρότες
- Αποχωρούν από το λιμάνι Θεσσαλονίκης οι αγρότες με το βλέμμα στη Νίκαια – Οι αντιδράσεις στο κάλεσμα Μητσοτάκη
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτοί είναι οι συλληφθέντες για το κύκλωμα παράνομων επιδοτήσεων – Ο «εγκέφαλος» και το κόλπο για τα 1,7 εκατ. ευρώ
- Αυξήσεις στα διόδια της Αττική Οδού από 1η Ιανουαρίου - Ποιες θα είναι οι τιμές