Τηλεόραση|01.07.2019 12:15

Ειρήνη Καραγεώργη: Η νέα μούσα του Αντρέα Γεωργίου μετά το Τατουάζ (pics)

Αλέξης Μίχας

Η Ειρήνη Καραγιώργη συμπληρώνει την τετράδα του γυναικείου πρωταγωνιστικού καστ (μαζί με τις Πέμη Ζούνη, Θάλεια Ματίκα και Δανάη Παππά) του ατιτλοφόρητου προς το παρόν σίριαλ που προετοιμάζουν με εντατικούς ρυθμούς ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου. Τα γυρίσματα του πιλότου της σειράς, που θα έχει έντονο το κοσμοπολίτικο στοιχείο, μετά την Κέρκυρα συνεχίστηκαν στη Ρώμη. Σε αυτά συμμετέχει και η 23χρονη Κύπρια ηθοποιός, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος» επιλέχθηκε ύστερα από κλειστό κάστινγκ που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Είναι βέβαια γνωστή στο κυπριακό τηλεοπτικό κοινό, καθώς ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών της επιτυχημένης «Γαλάτειας» του κυπριακού καναλιού Sigma, έχοντας προηγουμένως πάρει μέρος και στη σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου στον Alpha Κύπρου «Σαν οικογένεια», η οποία προβλήθηκε και στην Ελλάδα. Με αρκετές θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό της, η Ειρήνη Καραγιώργη αποφοίτησε από την κυπριακή δραματική σχολή του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη ενώ ήταν λεχώνα.

T

Η ίδια μέσα από το προσωπικό της μπλογκ «mynameismomcy», αφιερωμένο σε γυναίκες που έζησαν τη μητρότητα σε πολύ νεαρή ηλικία, περιγράφει τη διαδρομή της που θα μπορούσε να είναι το σενάριο μιας τρυφερής κοινωνικής σειράς. «Είκοσι τριών χρόνων, μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών. Η ζωή μου; Με λίγες λέξεις, μαμά, νοικοκυρά, ηθοποιός, σύντροφος και τέλος γυναίκα». Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα λίγο μετά τα δεκαέξι της. «Ερωτεύτηκα και έμεινα έγκυος. Δεν τα παράτησα όμως, το σχολείο το συνέχισα και πήγαινα με την κοιλιά στο στόμα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Γέννησα, κάθισα σπίτι δύο εβδομάδες και επέστρεψα για να τελειώσω τη Γ’ Λυκείου. Αποφοίτησα με άριστα» αναφέρει και συνεχίζει: «Παράλληλα με την εγκυμοσύνη προετοιμαζόμουν για να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη. Ήρθε το καλοκαίρι, πήγα στις εξετάσεις και πέρασα.

T

Επιτέλους θα σπούδαζα αυτό που πάντα ονειρευόμουν. Οι σπουδές μου ήταν τρία χρόνια. Όμως δεν θα το κρύψω, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ήμουν και single μαμά, οι ώρες ήταν πολλές και έπρεπε να αφήνω τη μικρή συνεχώς. Ακόμη νιώθω τύψεις γι’ αυτό. Όμως τα κατάφερα και από το 2016 μέχρι και σήμερα έχω την τύχη να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Και είχα και την τύχη -ευλογία πες καλύτερα- μέσα από αυτά τα δύσκολα τρία χρόνια να γνωρίσω τον άνθρωπό μου, αυτόν που μου στάθηκε με όλη τη δύναμη της ψυχής του». Πώς αποφάσισε να γίνει μπλόγκερ για νέες μαμάδες; «Ο ερχομός της δεύτερης μου κόρης μου μου έδωσε το κίνητρο. Και έτσι διάλεξα εσάς, αγαπημένες μανούλες, για να μοιραστώ τις σκέψεις μου και να ακούσω τις δικές σας». 

T

8 λέξειςΑνδρέας ΓεωργίουΤο ΤατουάζΕιρήνη Καραγεώργη