Τηλεόραση|16.05.2019 01:56

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Ορφέας σκοτώνει μια φαρμακοποιό και υπάρχει μάρτυρας

Newsroom

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις με τον Ορφέα να βάζει στο στόχαστρό του τη Μάρθα οργανώνοντας τη δολοφονία της έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha. 

Ο Στέφανος, αγανακτισμένος από τη στάση της Όλγας, βγαίνει ραντεβού με τη Νίκη και εκεί εξομολογείται στην κοπέλα πως δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για τη μητέρα του αγέννητου παιδιού τους. Εν τω μεταξύ η Τατιάνα έκπληκτη και σοκαρισμένη ακούει από τον Τόνι όλη την αλήθεια για τη συμμετοχή του στη μεταφορά των όπλων, τον ρόλο της Μαργκό, το Συμβούλιο και τη δολοφονία του Νικόλα.

Την ίδια στιγμή ο Ορφέας κρατάει με το ζόρι μαζί του τον Λευτέρη στο σπίτι στον Διόνυσο και με εκβιασμούς προσπαθεί να τον πείσει να πάει στο Λονδίνο και να σκοτώσει την Ελένη. Στο Λονδίνο, ο Μάριος αφήνει ένα σημείωμα στη Βέρα και στον Θεοχάρη και το σκάει από το σπίτι. Λίγο αργότερα η Μαργκό πάει στο σπίτι της Τατιάνας και της προσφέρει χρήματα για να αφήσει τον Τόνι. Η Τατιάνα της ζητά 10 εκατομμύρια!

Ο Μάριος επιστρέφει στο σπίτι και ο Θεοχάρης είναι έξαλλος μαζί του, αλλά η Βέρα προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Αυτά που θα της πει το παιδί θα την ανησυχήσουν πολύ. Η Μαργκό δυναμιτίζει τη σχέση του Τόνι και της Τατιάνας. Η Βέρα δεσμεύεται στον Μάριο να μείνουν στο Λονδίνο, αλλά δυσκολεύεται να το ξεστομίσει στον Θεοχάρη. Ο Τόνι κατηγορεί την Τατιάνα πως «λαδώθηκε» από τη Μαργκό για να τον χωρίσει. Εκείνη προσβάλλεται από αυτά που πιστεύει ο Τόνι για εκείνη και πριν προλάβει να καταλάβει το λάθος του, τον διώχνει. Η Βέρα ξεκαθαρίζει στον Θεοχάρη πως πάνω απ’ όλα είναι το παιδί της και του δηλώνει πως δεν πρόκειται να μετακομίσει μαζί του στην Ελλάδα Ούτε ο Θεοχάρης όμως δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Το ζευγάρι χωρίζει.

Επανασύνδεση για Στέφανο και Όλγα

Ο Στέφανος πηγαίνει στην Αίγινα και διεκδικεί με δυναμικό τρόπο την Όλγα. Το ζευγάρι, μετά τη διαμεσολάβηση Αννας και Αλέξανδρου, επανασυνδέεται, επιστρέφει στην Αίγινα και κανονίζει εκ νέου τον γάμο του. Ο Ορφέας είναι πλέον ασταμάτητος και αφού η αστυνομία αδυνατεί να τον εντοπίσει, συνεχίζει τη δολοφονική του δράση σκοτώνοντας μια φαρμακοποιό. Αυτήν τη φορά όμως στη σκηνή του φόνου θα βρεθεί και ένας αυτόπτης μάρτυρας. Η αστυνομία καταλαβαίνει ότι η Χριστίνα έχει επαφές με τον Ορφέα και την καλεί για ανάκριση! Την ίδια στιγμή εκείνος βάζει στο στόχαστρό του τη Μάρθα οργανώνοντας τη δολοφονία της.

[Όπως δημοσιεύτηκε στο TV Έθνος που κυκλοφόρησε με το Έθνος της Κυριακής 5/5.]

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ