Τηλεόραση|16.05.2019 01:55

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Ορφέας θάβει κάτι πολύ σημαντικό στο δάσος

Newsroom

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha. 

Η Τατιάνα κρατά αποστάσεις από τον Τόνι, που είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ 

Τετάρτη 8 Μαΐου, στις 21:50 

Ο Σέκερης αναγκάζει την Αθηνά να κρατήσει ένα μεγάλο μυστικό από την Τατιάνα, γεγονός που την παραξενεύει αρκετά. Ο Χάρης με την Αφροδίτη αναζωπυρώνουν τον έρωτά τους και το ζευγάρι βρίσκει νέο νόημα στη σχέση τους! Ο Παύλος και η Μάρθα συνεχίζουν να ζουν σαν χωρισμένοι, με τον Παύλο να ψάχνει τρόπο να ανατρέψει την κατάσταση! Η Νικόλ, σε μια στιγμή απελπισίας, παίρνει τον Στέφανο τηλέφωνο και του μιλά για το πρόβλημά της! Η Άννα μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Νικόλ, αλλά παρότι που στενοχωριέται, αντιδρά ώριμα. Η Τατιάνα συνεχίζει να κρατά αποστάσεις από τον Τόνι, πράγμα δύσκολο γιατί αυτός είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ. Ο Πέτρος με τη Μαργκό παγιδεύουν τη Νικόλ, χωρίς αυτή να το ξέρει.
Ο Ορφέας πάει βαθιά μέσα στο δάσος και θάβει κάτι που έχει μεγάλη αξία γι’ αυτόν. Λίγο αργότερα η Τατιάνα λαμβάνει γράμμα του με αποκαλύψεις.

Ο Ορφέας προειδοποιεί την Τατιάνα πως έχει μια λίστα από άπιστες γυναίκες, τις οποίες σκοπεύει να σκοτώσει προκειμένου να απαλλαγεί η κοινωνία από αυτές. Η Ολγα, τυφλωμένη από ζήλια, παρακολουθεί τις κινήσεις του Στέφανου, αλλά μια ξαφνική ζαλάδα την προδίδει και ο Στέφανος αντιλαμβάνεται πως η ανασφάλειά της έχει χτυπήσει κόκκινο. Ο Παύλος συνεχίζει να «φιτιλιάζει» τη Μάρθα με τη βοήθεια του Θεοχάρη, που αυτήν τη φορά παριστάνει μια δήθεν κατάκτηση του Παύλου στο Facebook. Την ίδια ώρα ο Χάρης προσπαθεί να πλησιάσει τον Παύλο, έστω και ιντερνετικά, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. Η Αμαλία ανακοινώνει στην Άννα πως θα ξεκινήσει συνεδρίες με τη Μίνα. Η Τατιάνα παλεύει να αντισταθεί στον Τόνι. Ο Ορφέας αφήνει πίσω του ακόμα ένα θύμα.

Η Ελένη είναι απαρηγόρητη για τον θάνατο του Φίλιππου

Πέμπτη 9 Μαΐου, στις 21:50 

Ο Αλέξανδρος βρίσκει το πτώμα του Φίλιππου στο γραφείο και το σοκ είναι μεγάλο. Όταν έρχεται η Αστυνομία, ο Αλέξανδρος τους πληροφορεί για τις απειλές του Ορφέα και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου. Κανείς πια δεν έχει αμφιβολία για την ταυτότητα του δολοφόνου. Ο Τόνι και η Τατιάνα προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να ξεπεράσουν όλα αυτά που τους χωρίζουν κι ενώ το πάθος ανάμεσά τους παραμένει ακόμα ζωντανό, ξέρουν και οι δυο ότι η σχέση τους είναι αδιέξοδη.

Ο Παύλος συνεχίζει να συνωμοτεί με τον Θεοχάρη και στήνει διάφορες «παγίδες» στη Μάρθα προκειμένου να της τραβήξει την προσοχή. Η δήθεν επικοινωνία του Παύλου με την «Τζέσικα» μέσω Facebook θα πέσει στην αντίληψη της Μάρθας και θα την ταράξει πολύ.

Στα Μετέωρα, η Όλγα ψάχνει το κινητό του Στέφανου και ανακαλύπτει τις συνομιλίες του με τη Νικόλ και αυτό θα σταθεί αφορμή για ακόμα μία σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι. Το αθώο ψέμα του Στέφανου τροφοδοτεί για μία ακόμη φορά τη ζήλια της Όλγας που δεν λέει να ηρεμήσει. Η Μαργκό δίνει και επίσημα το όνομα του Νικόλα στο Συμβούλιο και τους προτρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Τα άσχημα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και σύντομα μαθαίνουν όλοι για τον άδικο χαμό του Φίλιππου. Η Ελένη είναι απαρηγόρητη, αλλά και τρομοκρατημένη καθώς ο Παύλος λαμβάνει ένα γράμμα από τον Ορφέα που λέει πως θα έρθει και η δική τους η σειρά. Η Τατιάνα δένεται όλο και πιο πολύ με τον Τόνι, αγνοώντας ότι ο Σέκερης παρακολουθεί το κινητό της. Η Αμαλία ξεκινά συνεδρίες με τη Μίνα. 

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ