Τηλεόραση|24.07.2025 16:06
Εύα Αντωνοπούλου: Συνεχίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN
NewsroomΤο OPEN ανακοινώνει με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει, για ακόμη δύο χρόνια, να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που έχουν αγκαλιάσει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές για την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητά του.
Η Εύα Αντωνοπούλου, με την αμεσότητα, την ανεξαρτησία και την μαχητικότητά της, έχει συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της αξιοπιστίας και επιρροής των ειδήσεων του Ανοιχτού Καναλιού.
Καθημερινά στις 18:43 το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του OPEN θα συνεχίσει να αποκαλύπτει όσα γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και να εξηγεί όσα κρύβονται πίσω από μισόλογα.
Διαβάστε ακόμη
- Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
- Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
- Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»