Τηλεόραση|13.08.2025 20:00

Λάμπρος Κωνσταντάρας - Ιωάννα Μαλέσκου: Αυλαία για το «Καλοκαιρινό Ραντεβού» με συγκίνηση

Newsroom

Αυλαία έριξαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου με το «Καλοκαιρινό Ραντεβού» για το φετινό καλοκαίρι, το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Αυγούστου.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη;

Οι δύο παρουσιαστές αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό του OPEN και άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για το ραντεβού τους στην ίδια συχνότητα για τη νέα χειμερινή σεζόν.

«Πέρασε σαν νεράκι αυτός ο κύκλος των καλοκαιρινών εκπομπών. Για μένα που δεν είχα ξαναδοκιμάσει κάτι ανάλογο, ούτε τηλεοπτικά να συνυπάρξω με έναν άνθρωπο, ήταν μία πολύ μεγάλη έκπληξη, μία πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Συνυπήρξαν δύο άνθρωποι σε ένα, αυτή είναι η μαγκιά και το στοίχημα. Μια ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες έδινε καθημερινά το μεράκι και το πάθος, για να βγει αυτό το αποτέλεσμα στον αέρα», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ήταν έκπληξη που έκανα κάτι καλοκαιρινό, δεν είχα δοκιμαστεί σε αυτή την πίστα, σε αυτόν τον στίβο και θέλω να πω ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του ΟΡΕΝ και όλους τους συνεργάτες. Ό,τι άλλο είναι να έρθει ας έρθει για καλό», συμπλήρωσε στον αποχαιρετιστήριο λόγο της η παρουσιάστρια.

«Ήταν η τρίτη φορά που έκανα καλοκαιρινό εδώ στο ΟΡΕΝ και μου άρεσε. Με την Ιωάννα ήταν μία έκπληξη, είπαμε από την αρχή την ιστορία μας το πώς έγινε. Θα ήθελα πολύ να συνεχιστεί και μας βγήκε σε καλό», ανέφερε λίγο πριν το τέλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ευχαριστώντας τον σταθμό και ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

OPENΛάμπρος ΚωνσταντάραςΚαλοκαιρινό ΡαντεβούΙωάννα Μαλέσκου