Αρκετοί πρώην παίκτες του «Survivor» επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο
Φωφώ ΜπόνιουEνα σπέσιαλ επεισόδιο με άρωμα από προηγούμενα «Survivor» ετοιμάζει για το τέλος του μήνα ο ΣΚΑΪ. Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες του καναλιού άρχισαν να βολιδοσκοπούν τις διαθέσεις των πρώην παικτών σε σχέση, φυσικά, και με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Οι πρώτες επαφές έγιναν ήδη με ορισμένους εξ αυτών να αρνούνται ευγενικά, με άλλους να μελετούν την πρόταση και με κάποιους να βρίσκονται πολύ κοντά στο μεγάλο «ναι». Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας τους περσινούς παίκτες που επεδίωξε η παραγωγή να έχει και στον φετινό κύκλο του «Survivor».
Προς το παρόν και δεδομένων των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων θεωρείται αμφίβολη η επιστροφή του στο ριάλιτι. Αντίθετα, η Θεσσαλονικιά γυμνάστρια, Εύη Σαλταφερίδου, όπως και ο επίσης προερχόμενος από τον χώρο της άθλησης, Πάνος Θεοδώρου, είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο «ναι» στον ΣΚΑΪ.
Σε ό,τι αφορά την… αποστολή τους στον Αγιο Δομίνικο, αυτή περιλαμβάνει αφενός συμμετοχή στο αγωνιστικό κομμάτι και αφετέρου την παρουσία τους σ’ ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο αντιστοίχως θα έχουν προσκληθεί και πρώην παίκτες από το τουρκικό «Survivor».
- «Ώρα μηδέν» για τους αγρότες: Την Πέμπτη οι κρίσιμες αποφάσεις - Το σενάριο για Χριστούγεννα με μπλόκα
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επτά συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι - Ανάμεσά τους η μητέρα και η πεθερά του αρχηγού
- ΗΠΑ: Η θέση των ΗΠΑ για την Τουρκία και τα F-35 δεν έχει αλλάξει - Μπλόκο λόγω S-400
- Συναγερμός στο Ιράκ: Ο Τίγρης ποταμός κινδυνεύει με ερημοποίηση - «Χωρίς νερό, δεν υπάρχει ζωή»