Τηλεόραση|15.05.2019 00:52

Λάκης Λαζόπουλος: «Κάθε φορά που οι αριστεροί βγάζουν λεφτά, έχουν ενοχές» (vid)

Newsroom

Ο  Λάκης Λαζόπουλος στο ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Open TV σχολιάζει την επικαιρότητα με τον ξεχωριστό σατιρικό τρόπο του, επιφυλάσσοντάς μας κάθε φορά πολλές εκπλήξεις.

Ένα από τα θέματα που σχολίασε στη σημερινή εκπομπή ήταν οι προσωπικές επιθέσεις ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα. «Θεωρώ, λοιπόν, οι ακροδεξιοί ότι πιστεύουν ότι τα όρια για να είναι κανείς αριστερός, είναι τα όρια που έχει ένα κελί στη Μακρόνησο. Από την ώρα που βγήκαν από τη Μακρόνησο οι αριστεροί για τους τότε αριστερούς μιλάω, επικράτησε αυτή η θεωρία. Μόλις ο αριστερός ξεπεράσει τα 130 τ.μ. σπίτι γίνεται δεξιός, μόλις ανέβεις σε τζιπ γίνεσαι δεξιός, αν τύχει και φας και αστακό με σαμπάνια, την πάτησες! Από την άλλη οι αριστεροί, οι κανονικοί αλλά και οι γιαλαντζίδες, κάθε φορά που βγάζουν λεφτά έχουν ενοχές. Ποιος είναι αυτός που δεν θέλει να ζήσει καλύτερα; Τι θα πάθαιναν οι συνταξιούχοι αν έπαιρναν παραπάνω χρήματα; Να γίνουν όλοι δεξιοί; Ας γίνουν όλοι δεξιοί αν είναι να παίρνουν παραπάνω λεφτά!», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του Open TV και τόνισε:

«Σε αυτή τη χώρα θα κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα περνάει χειρότερα; Δεν είναι η ώρα στον 21ο αιώνα να πεταχτούν στα σκουπίδια πολλές από αυτές τις απόψεις; Μία είναι η γραμμή του διαχωρισμού, η νομιμότητα!». 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ατάκα του για 7ημερη εργασία αν συμφωνήσουν εργαζόμενος και εργοδότης έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Όσο η ανεργία είναι ψηλή, τόσο πιο προστατευμένη πρέπει να είναι η εργασία. Όταν ο άλλος είναι στην ανεργία, μπορεί ο επιχειρηματίας να τον πιέσει για τα πάντα. Αρχίζουν και γίνονται διακριτά, τα λεγόμενα ταξικά συμφέροντα», δήλωσε ο παρουσιαστής. 

Καλεσμένοι στην σημερινή εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» ήταν ο Κώστας Βουτσάς, η Μαρία Κορινθίου και ο Κώστας Αποστολάκης. Οι τέσσερις ηθοποιοί σχολίασαν θέματα της επικαιρότητας με το δικό τους ξεχωριστό καυστικό τρόπο, ενώ στη διάρκεια της εκπομπής ο γνωστός κωμικός θυμήθηκε τη Μελίνα Μερκούρη και τον Φρέντυ Γερμανό.

Τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε πως η επόμενη εκπομπή της Τρίτης θα είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια της Γενοκτονίας των Ποντίων. «Θα πούμε τα πράγματα καθαρά με το όνομά τους και στηρίζουμε όλα τα αιτήματα του Ποντιακού Ελληνισμού». 

Αλ Τσαντίρι ΝιουζΛάκης Λαζόπουλος