Τηλεόραση|15.05.2019 00:39

Eurovision 2019 - Α' Ημιτελικός: Κέρδισε τις εντυπώσεις η Κατερίνα Ντούσκα με το Better Love (vid)

Newsroom

Μετά την εμφάνιση της Κύπρου με την Τάμτα και το «Replay» στην πρώτη θέση της λίστας των χωρών του Α' Ημιτελικού της Eurovision στο Τελ Αβίβ, όλα τα βλέμματα έπεσαν στην εμφάνιση της Ελλάδας με την Κατερίνα Ντούσκα, η οποία ερμήνευσε ένα «τραγούδι για την αγάπη», όπως δηλώνει η ίδια, στη 16η θέση.

Το τραγούδι «Better Love», το οποίο έχει γράψει η Κατερίνα Ντούσκα μαζί με τον Έλληνα τραγουδοποιό Leon of Athens και τον τραγουδοποιό σκωτσέζικης καταγωγής David Sneddon, ξετυλίχθηκε σαν αναγεννησιακό παραμύθι στη σκηνή του διαγωνισμού και καταχειροκροτήθηκε. Η ελληνική συμμετοχή επέλεξε την τεχνική ταμπλό βιβάν, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στη σκηνή της Eurovision και ήταν πολύ εντυπωσιακή. Η εμφάνιση είναι εμπνευσμένη από τον πίνακα «Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων» του Ολλανδού ζωγράφου Ιερώνυμου Μπος.

Η Κατερίνα Ντούσκα εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, μπροστά από το γνωστό εντυπωσιακό σκηνικό που είδαμε και στις πρόβες του τραγουδιού τις προηγούμενες μέρες. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην οπτικοποίηση του κομματιού «Better Love» είναι η χορογραφία με τα ξίφη, η οποία εντυπωσίασε το κοινό των φανς της Eurovision. Η Κατερίνα Ντούσκα έχει δηλώσει πολλές φορές ότι στα live δίνει τον καλύτερό της εαυτό και το ίδιο έγινε και στη σκηνή της Eurovision μαζί με τις 5 χορεύτριες της ελληνικής αποστολής. 

Ενέργειαάρτια σκηνική παρουσία και καλοδουλεμένη ερμηνεία ενθουσίασαν τους θεατές.  

Διάβασε ακόμα: Eurovision 2019: Τάμτα και Κατερίνα Ντούσκα πέρασαν στον τελικό (vids)

Η Ντούσκα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με πραγματικά λουλούδια στα μαλλιά στην τελετή έναρξης της Eurovision δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι αισθάνεται μεγάλη τιμή που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό και πως εκείνη και η ομάδα της θα δώσουν το 1.000% για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και το έδωσαν στην αποψινή τους εμφάνιση. 

Για την Κατερίνα το «Better Love» δεν είναι μόνο ένα ερωτικό τραγούδι, είναι και αυτό. To  «Better Love» μιλάει για την αναζήτηση μιας ανώτερης, ανιδιοτελούς αγάπης. «Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι αγκαλιά, μια πρόσκληση, ένα κομμάτι μαχητικό και τρυφερό, ταυτόχρονα, για μια λέξη που βλέπουμε παντού, χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά σπάνια εννοούμε. Είναι ο τρόπος να αγαπάς, όποιον αγαπάς (όπως λέει και το ρεφρέν)».

Κατερίνα ΝτούσκαEurovisionKaterine DuskaEurovision 2019