Status Quo: Στο υψηλότερο σημείο τηλεθέασης
NewsroomΣτο υψηλότερο σημείο (221.000 τηλεθεατές και 10%) βρέθηκε την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2026 το «Status Quo», η μοναδική εκπομπή διεθνών και διπλωματικών θεμάτων στην ιδιωτική τηλεόραση. Από τη συχνότητα του Open αναλύθηκαν σε βάθος οι καταιγιστικές εξελίξεις με τη σύλληψη Μαδούρο στη Βεζουέλα και την προειδοποίηση Τραμπ για τη Γροιλανδία, καθώς και τις απειλές για πιθανές επιχειρήσεις σε Κούβα, Κολομβία και (ίσως) Ιράν.
Στο πλαίσιο φιλοξενήθηκε αποκλειστική συνέντευξη του πρέσβη της Βενεζουέλας στην Αθήνα, Φρέντυ Φερνάντεζ, στον Δημήτρη Διονυσάτο.
Η Μαρία Καρχιλάκη, η Έφη Κουτσοκώστα, ο Αργύρης Ντινοπουλος, η Μαρία Αρώνη, η Μαρία Ζαχαράκη, ο Παντελής Βαλασόπουλος, ο Γιάννης Ευσταθίου, η Μαρία Κονταξή, η Σάρα Τσέλα, ο Κωνσταντίνος Μακρής, η Μαρία Ρίζου και ο Χρήστος Γλυμής έριξαν φως, επίσης, στο ουκρανικό πολεμικό μέτωπο και τις διπλωματικές προσπάθειες για την ειρήνη, με καλεσμένους τον καθηγητή Ιωάννη Μάζη και τον ναύαρχο Βασίλη Μαρτζούκο.
Status Quo, κάθε Τρίτη βράδυ στις 23:45 από το OPEN. Σταθμός στα μεγάλα γεγονότα.
- Ιράν: Τα σημάδια κλειδιά που δείχνουν ότι το καθεστώς μπορεί να πέσει - Ποια είναι η επόμενη ημέρα
- Μινεάπολη: Σοκαριστικό βίντεο από το κινητό του πράκτορα της ICE - Η στιγμή της δολοφονίας της 37χρονης
- Μπλόκα αγροτών: Η συμφωνία Mercosur βάρυνε το κλίμα - Ποιοι ζητούν συνέχιση των κινητοποίησεων
- Κλιμακώνεται ο «εμφύλιος» στους Μπέκαμ - Όταν η χολιγουντιανή λάμψη μπλέκει με το οικογενειακό ριάλιτι