Μπαμπά, σ’ αγαπώ: Πρεμιέρα για τη νέα οικογενειακή σειρά του Alpha - Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές
NewsroomΜε διπλό επεισόδιο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 21:00 η νέα οικογενειακή σειρά του Alpha «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», φιλοδοξώντας να φωτίσει με χιούμορ και συναίσθημα τον ρόλο του πατέρα στη σύγχρονη οικογένεια.
Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται τα «Τρία Μπαμπαδάκια»: ο Δημήτρης, ο Νίκος και ο Ηρακλής. Τρεις άντρες με διαφορετικές διαδρομές ζωής, που τους ενώνει η καθημερινή τους συνάντηση έξω από την είσοδο ενός νηπιαγωγείου - και η κοινή πρόκληση της πατρότητας.
Οι τρεις πρωταγωνιστές
Ο Δημήτρης (Αναστάσης Ροϊλός) είναι ένας γοητευτικός εργένης, η ζωή του οποίου ανατρέπεται όταν μια πρώην σχέση του αφήνει ξαφνικά στο κατώφλι του τον πεντάχρονο γιο τους, Βίκτωρα. Από τη μια στιγμή στην άλλη, καλείται να αναλάβει έναν ρόλο για τον οποίο δεν είχε ποτέ προετοιμαστεί.
Ο Νίκος (Μιχάλης Βαλάσογλου) εκπροσωπεί τον «τέλειο» οικογενειάρχη, που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον του. Με μια πρώην σύζυγο, τη Βιργινία, και μια νέα σχέση με τη Στέλλα, βρίσκεται συνεχώς σε μια λεπτή ακροβασία συναισθημάτων και ευθυνών.
Ο Ηρακλής (Βασίλης Μηλιώνης), έχοντας χάσει τη σύζυγό του, μεγαλώνει μόνος τον μικρό Στέλιο. Η καθημερινότητά του περιπλέκεται από τη σύγκρουσή του με τους παππούδες του παιδιού, σε μια διαρκή μάχη ανάμεσα στην αγάπη, τα όρια και τις δεύτερες ευκαιρίες.
Μέσα από κωμικές αλλά και συγκινητικές καταστάσεις, το «Μπαμπά, σ’ αγαπώ» επιχειρεί να απαντήσει σε σύγχρονα ερωτήματα γύρω από την πατρότητα: Υπάρχει πατρικό ένστικτο; Πότε εκδηλώνεται; Και πώς μαθαίνει κανείς να είναι πατέρας στη νέα εποχή;
- «Διπλωματικό χάος»: Πώς οι αξιώσεις Τραμπ για τη Γροιλανδία «τελείωσαν» τις διατλαντικές σχέσεις όπως τις ξέραμε
- Ελευσίνα: Η κόρη βρήκε νεκρούς τους ηλικιωμένους και τα σκυλιά τους - Πώς έγινε η τραγωδία
- Διάλογοι-ντοκουμέντα από το κύκλωμα κλοπής καυσίμων: Οι κανόνες, οι μαρίνες και η ιεραρχία της απάτης
- Όσκαρ 2026: Ρεκόρ με 16 υποψηφιότητες το «Sinners», ο Timothee Chalamet και όλες οι ταινίες που αδικήθηκαν