Τηλεόραση|25.02.2026 10:24

Η άδεια καρέκλα και η απουσία του Άδωνι Γεωργιάδη από live εκπομπή - «Τα συμπεράσματα δικά σας»

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «Kontra 24» με τη Λουκία Γκάτσου επρόκειτο να είναι το βράδυ της Τρίτης (24/02) ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Ωστόσο, αν και είχε προηγηθεί σχετική συμφωνία, ο ίδιος δεν εμφανίστηκε τελικά στο στούντιο.

«Ο καλεσμένος μας προφανώς μετάνιωσε»

Ο υπουργός αναμενόταν να τοποθετηθεί για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, μετά το επεισόδιο έντασης στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, το οποίο έχει προκαλέσει πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, στην αρχή της εκπομπής, σχολίασε εμφανώς αιχμηρά την απουσία του υπουργού, δείχνοντας μάλιστα την άδεια καρέκλα στο πλατό: «Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είμαι η Λουκία Γκάτσου και σας καλωσορίζω στο Kontra 24. Βλέπετε μια άδεια καρέκλα και σας τη δείχνουμε επειδή ο καλεσμένος μας προφανώς μετάνιωσε. Στην καρέκλα αυτή θα βρισκόταν απόψε απέναντί μου ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης».

Στη συνέχεια πρόσθεσε:«Είχαμε συμφωνήσει να είναι σήμερα εδώ και είχα σκοπό να του κάνω όλες τις ερωτήσεις για το θέμα που έχει προκύψει μετά τα επεισόδια στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε να μην έρθει. Τα συμπεράσματα δικά σας. Έχουμε δύο ώρες εκπομπή και, αν αλλάξει γνώμη, εμείς εδώ θα είμαστε και τον περιμένουμε».

Γενικό Κρατικό ΝίκαιαςΆδωνις Γεωργιάδηςπαρουσιάστριαυπουργός Υγείας