Τηλεόραση|21.05.2019 23:14

Λάκης Λαζόπουλος: Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων χάνουν την αξιοπιστία τους (vid)

Newsroom

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Open TV σχολιάζει την επικαιρότητα με τον ξεχωριστό σατιρικό τρόπο του, επιφυλάσσοντάς μας κάθε φορά πολλές εκπλήξεις.

Ένα από τα θέματα που σχολίασε στη σημερινή εκπομπή του ήταν οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται τον τελευταίο καιρό για τις εκλογές που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή (26/5). «Προσέχουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων τις λέξεις που χρησιμοποιούν για να μην ενοχλούνται αυτοί που πληρώνουν. Νομίζω πως σε αυτές τις εκλογές τη μεγαλύτερη αγωνία την περνούν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων γιατί αν αποτύχουν στις προβλέψεις τους, χάνουν οριστικά και αμετάκλητα την -έτσι κι αλλιώς- μειωμένη αξιοπιστία τους. Αν όμως πετύχουν, θα κερδίσουν μέρος αυτής της χαμένης αξιοπιστίας τους. Όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων προεξοφλούν νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Ο Έλληνας αντιδρά πάντα όταν του κάνουν ενέσιμη τη συγκίνηση που πρέπει να νιώσει. Γενικά, όταν ετοιμάζεις ένα φαΐ, καλό είναι να μη βάζεις πολύ αλάτι γιατί δεν τρώγεται». 

Με αφορμή την ποινή της καθαρίστριας, Δήμητρας Τσιαντάκη, αλλά και την ποινή του Ανδρέα Μαρτίνη, ο παρουσιαστής του Open TV αναφέρθηκε στις ευρωεκλογές. «Είναι σημαντική στιγμή αυτή για να ψηφίσουμε ποια Ευρώπη θέλουμε. Η ζωή του κάθε ανθρώπου, οπουδήποτε στον κόσμο, είναι μη συζητήσιμη! Ο φασισμός αναποδογυρίζει ανθρώπινες αξίες».   

Τελειώνοντας το δεύτερο μισάωρο της εκπομπής του, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε στη Γενοκτονία των Ποντίων και στον Χάρρυ Κλυνν, ο οποίος σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. 

Καλεσμένη στη σημερινή εκπομπή ήταν η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο σχολίασε θέματα της επικαιρότητας, κι ένα από αυτά ήταν η επταήμερη εργασία

Λάκης ΛαζόπουλοςOpen TVΑλ Τσαντίρι Νιουζ