Τηλεόραση|01.04.2026 14:04
Ράδιο Αρβύλα: Απόψε η τελευταία εκπομπή για τη σεζόν - Ολοκληρώνεται και το «Vinylio»
NewsroomΔύο από τα πλέον αγαπημένα προγράμματα του ελληνικού κοινού, ολοκληρώνουν απόψε τη φετινή τηλεοπτική τους σεζόν. Για μία τελευταία φορά, το Ράδιο Αρβύλα, απόψε στις 20:00, θα σατιρίσει και θα τοποθετηθεί για όλα τα εξοργιστικά που συμβαίνουν γύρω μας, εκφράζοντας όλα όσα σκεφτόμαστε.
Το τελευταίο «VINYLIO»
Ενώ το «VINYΛΙΟ» ακριβώς τα μεσάνυχτα, θα συνεχίσει το απολαυστικό αφιέρωμα στα καλύτερα, αλλά και στα χειρότερα (με την καλή έννοια) βιντεοκλίπ όλων των εποχών.
Ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, ολοκληρώνουν απόψε μια ακόμη κορυφαία τηλεοπτική σεζόν τους, με δύο ζωντανές εκπομπές.
«ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» στις 20:00 και «VINYΛΙΟ» στις 00:00.
Διαβάστε ακόμη
- «Μου ζήτησαν 12.000 ευρώ για δωρεάν φάρμακα»: Σοκάρουν οι καταγγελίες για την κλινική στη Θεσσαλονίκη
- Νέο σκάνδαλο με ευρωπαϊκές επιδοτήσεις στην Ελλάδα: «Μαϊμού» βιολογικά και κοπάδια «φαντάσματα»
- Γιγαντιαία απάτη στην ΕΕ: Πουλούσαν ανακατασκευασμένα κινητά για καινούργια - Ζημιά πάνω από 300 εκατ. ευρώ
- AI vs IKEA: Τι έγινε όταν έβαλαν την Τεχνητή Νοημοσύνη να συναρμολογήσει τα έπιπλα που κανείς μας δεν μπορεί;