Τηλεόραση|22.06.2020 17:02

Τελικός MasterChef: Αποκλειστικές εικόνες από τα παρασκήνια και δηλώσεις (vid)

Newsroom

Αδρεναλίνη και εκπλήξεις στα backstage του τελικού του MasterChef, τον οποίο παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Τετάρτης 22/5. Μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef και μετά από έντονες ανατροπές στην βαθμολογία, ανακηρύχθηκε ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος κέρδισε στο νήμα την Σπυριδούλα. 

Τα πράγματα ήταν αμφίρροπα σε όλη τη διάρκεια του τελικού με το νικητή να κρίνεται κυριολεκτικά στο νήμα. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 40-37 και μόλις 3 πόντους διαφορά! O μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef Μανώλης Σαρρής, κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, ενώ η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη πήρε τα 10.000 ευρώ

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: «Θα άλλαζα τα προσβλητικά πράγματα που είπα για τα παιδιά»

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον μεγάλο τελικό του MasterChef στον οποίο ο Μανώλης αναδείχτηκε νικητής, έκανε η Σπυριδούλα, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, στις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

«Είμαι νικήτρια, δεν πήραμε απλά τα λεφτά. Εκεί που ήθελα να φτάσω έφτασα. Είμαι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, αυτή που έφτασε στον τελικό. Είναι η μοναδική διαφορά.  Θα άλλαζα μόνο κάποιες στιγμές που έχω πει κάποια πράγματα για τα παιδιά τα οποία ήταν προσβλητικά. Τους ζήτησα και συγγνώμη, τα έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας. Και οι 21 μπήκαμε μέσα για να κερδίσουμε, απλά εγώ το είπα. Στη μέση τους διαγωνισμού τα βρήκα λίγο σκούρα» είπε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα.

T

Μανώλης Σαρρής: «Δεν το έχω πιστέψει ακόμη»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη του στον μεγάλο τελικό του MasterChef, έκανε στις κάμερες ο Μανώλης Σαρρής. Ο 27χρονος μάγειρας δήλωσε ευτυχισμένος, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, η οποία ήρθε από το Άμστερνταμ για να δει από κοντά τον τελικό. «Δεν το πίστευα, είναι too much όλο αυτό. Δεν το έχω πιστέψει ακόμη. Είναι μια εμπειρία που νομίζω πως αν δεν τη ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι. Η κοπέλα μου δεν πρόλαβε να μου πει τίποτα, γιατί με τραβούσε πάρα πολύς κόσμος. Τη φίλησα, δεν μπορούσα να κρατηθώ. Με στηρίζει πολύ, ήρθε από το Άμστερνταμ για να με δει. Την ευχαριστώ πολύ.

Όσο ήμουν στο σπίτι αυτό που μου έλειψε περισσότερο ήταν η ζωή μου. Φεύγοντας από το Άμστερνταμ είχα υποσχεθεί στους φίλους μου, πως αν κερδίσω θα τους κάνω δώρο ένα ταξίδι», είπε, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Σαρρής.

T

Γεγονός το MasterChef 4

Τέλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς βεβαίωσε ότι το MasterChef δεν... τελείωσε εδώ: «Λοιπόν παιδιά, μπράβο, μπράβο σε όλους! Ευχαριστούμε γι’ αυτό το ταξίδι, ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε εδώ σήμερα. Ευχαριστούμε όλο το crew πίσω από τις κάμερες, είναι πάρα πολλά τα άτομα που δουλεύουν χωρίς διάλειμμα για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε και εσάς από τα σπίτια σας για την προτίμηση και την υποστήριξη! Εις το επανιδείν, τα λέμε σύντομα. MasterChef 4. Γεια σας…», είπε.

MasterChefMasterChef 2019τελικός