Τηλεόραση|14.04.2026 14:25
Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Παίκτρια μπέρδεψε τον ΠΑΟΚ με τη... Ρεάλ Μαδρίτης!
NewsroomΈνα στιγμιότυπο από τον «Πιο αδύναμο κρίκο» έγινε viral στα social media, όταν παίκτρια έδωσε λανθασμένη απάντηση σε ερώτηση αθλητικού περιεχομένου.
Το επικό βίντεο
Η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε τη διαγωνιζόμενη ποια ελληνική ομάδα είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων στο μπάσκετ το 1991.
Η παίκτρια απάντησε «Ρεάλ Μαδρίτης», πιθανότατα συγχέοντας τις επιτυχίες της ισπανικής ομάδας σε διαφορετικές διοργανώσεις, ωστόσο η σωστή απάντηση ήταν ο ΠΑΟΚ.
Το απόσπασμα κυκλοφόρησε γρήγορα στο διαδίκτυο, προκαλώντας σχόλια και αντιδράσεις χρηστών, κυρίως λόγω της ιστορικής σημασίας της επιτυχίας του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του 1991.
Διαβάστε ακόμη
- «Αχτίδα ελπίδας»: Ιστορικές απευθείας συζητήσεις Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - Το κοινό ανακοινωθέν
- «Μίλησαν» οι κάμερες στην Κεφαλονιά: Εγκατέλειψαν αναίσθητη τη 19χρονη - Συγκλονίζουν οι γονείς της
- Απίστευτο βίντεο: Οικογένεια με λοστούς επιτίθεται σε γείτονες επειδή την κατηγόρησε για ναρκωτικά
- Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη: Βρέθηκε το κατασκευαστικό «μυστικό» της οικείας του Τόμας Τζέφερσον