Maestro: Ξανά στους Παξούς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα τελευταία γυρίσματα της 4ης σεζόν
NewsroomΣτους Παξούς επέστρεψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ξεκινώντας τον τελευταίο κύκλο γυρισμάτων της τέταρτης σεζόν της σειράς «Maestro», της επιτυχημένης παραγωγής του MEGA και της πρώτης ελληνικής σειράς που έχει ενταχθεί στον κατάλογο του Netflix για διεθνή διανομή.
Η επιστροφή στα γυρίσματα
Το καστ της σειράς δίνει ξανά ραντεβού στο νησί, με γνώριμα πρόσωπα να επιστρέφουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σηματοδοτώντας την έναρξη του φινάλε.
Ο δημιουργός μοιράστηκε στιγμές από την πρώτη ημέρα γυρισμάτων μέσα από Instagram story, δείχνοντας το κλίμα στα παρασκήνια. Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο γύρισμα πραγματοποιήθηκε στην εμβληματική «ταβέρνα της Μαρίας», έναν από τους χαρακτηριστικούς χώρους της σειράς.
Στο βίντεο εμφανίζονται η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Μπένος, μαζί με το συνεργείο και τους συντελεστές, την ώρα που προετοιμάζονται για τη νέα σκηνή, δίνοντας το σήμα για την τελική ευθεία της παραγωγής.
- Νεκρή από σφαίρα βρέθηκε η 43χρονη Ελευθερία Γιακουμάκη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης
- Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιοι απείχαν από τη ψηφοφορία
- Νομπελίστας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μετά το 2060 δεν θα έχει επιβιώσει τίποτα
- Εσθονός πολιτικός έγινε viral γιατί το μαλλί του μοιάζει με...Playmobil