Τηλεόραση|22.04.2026 13:32

Maestro: Ξανά στους Παξούς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα τελευταία γυρίσματα της 4ης σεζόν

Newsroom

Στους Παξούς επέστρεψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ξεκινώντας τον τελευταίο κύκλο γυρισμάτων της τέταρτης σεζόν της σειράς «Maestro», της επιτυχημένης παραγωγής του MEGA και της πρώτης ελληνικής σειράς που έχει ενταχθεί στον κατάλογο του Netflix για διεθνή διανομή.

Η επιστροφή στα γυρίσματα

Το καστ της σειράς δίνει ξανά ραντεβού στο νησί, με γνώριμα πρόσωπα να επιστρέφουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σηματοδοτώντας την έναρξη του φινάλε.

Ο δημιουργός μοιράστηκε στιγμές από την πρώτη ημέρα γυρισμάτων μέσα από Instagram story, δείχνοντας το κλίμα στα παρασκήνια. Όπως έγινε γνωστό, το πρώτο γύρισμα πραγματοποιήθηκε στην εμβληματική «ταβέρνα της Μαρίας», έναν από τους χαρακτηριστικούς χώρους της σειράς.

Στο βίντεο εμφανίζονται η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Μπένος, μαζί με το συνεργείο και τους συντελεστές, την ώρα που προετοιμάζονται για τη νέα σκηνή, δίνοντας το σήμα για την τελική ευθεία της παραγωγής.

Χριστόφορος ΠαπακαλιάτηςΜαρία ΚαβογιάννηMaestroΠαξοί