Τηλεόραση|25.05.2019 11:59

8 λέξεις: Οριστικά εκτός Alpha μένει η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Αλέξης Μίχας

Οριστικά εκτός Alpha μένει η νέα σειρά των Ανδρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου «8 λέξεις». Το συμβόλαιο των τριών δημιουργών λήγει τέλος Ιουνίου και αμέσως μετά το τέλος του «Τατουάζ» θα ανακοινωθεί ο σταθμός που θα προβληθεί το πολιτικό θρίλερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Εθνος», τα τρία σημεία που ο Alpha και οι τρεις δημιουργοί είχαν μεγάλη απόσταση ήταν το ύψος των πνευματικών δικαιωμάτων εφόσον το σενάριο της σειράς πουληθεί στο εξωτερικό, αλλά και η προκαθορισμένη ώρα προβολής. Το οικονομικό, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή, έπαιξε δευτερεύοντα ρόλο.

Στη νέα δραματική σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Πέμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου.

Διαβάστε ακόμα:

Ειρήνη Καραγεώργη: Η νέα μούσα του Αντρέα Γεωργίου μετά το Τατουάζ (pics)
Έρωτες και ίντριγκες μετά το Τατουάζ - Η μεγάλη επιστροφή της Πέμης Ζούνη

Ο νέος πρωταγωνιστής  Ιάσωνας Παπαματθαίου, γιος του ηθοποιού Τάκη Παπαματθαίου

Στο πρόσωπο του Iάσονα Παπαματθαίου ο Ανδρέας Γεωργίου βρήκε το πρωταγωνιστή για τη νέα του σειρά «8 λέξεις».

O 30χρονος ταλαντούχος ηθοποιός - που σημειωτέον θα παίξει και στη νέα σειρά μυστηρίου της Cosmote TV «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές» που αναμένεται να βγει στον αέρα στις 16 Ιουνίου - προέρχεται από μία αμιγώς θεατρική οικογένεια. Είναι γιος του Τάκη Παπαματθαίου και της Γεωργίας Δαμήλου. Μάλιστα είχε πάρει μέρος μαζί με τον πατέρα του στην ελληνική ταινία μικρού μήκους για τον αυτισμό με τον τίτλο « Η Ρουτίνα».

8 λέξειςAlpha TVΑνδρέας Γεωργίου