• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Μεγάλο δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη - Δείτε εικόνεςΑπόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του ΠαναγόπουλουΚόντρα Τζανακόπουλου - Καιρίδη: «Μήπως να μου δώσετε έξι νούμερα μπας και κερδίσω κάνα Τζόκερ;» - «Δεν μας παρατάς, δημαγωγέ!»Ποινική δίωξη για κακουργηματική απιστία κατά του Αχιλλέα Μπέου και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Βόλου
δημοφιλές τώρα: Δημοσκόπηση Interview: Στο 30,8% η ΝΔ - Στο πλευρό των αγροτών το 76% των ερωτηθέντων
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   01.07.2019 12:15
Αλέξης Μίχας
Αλέξης Μίχας

Ειρήνη Καραγεώργη: Η νέα μούσα του Αντρέα Γεωργίου μετά το Τατουάζ (pics)

Η ζωή της θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για σενάριο σειράς - Η νέα πρωταγωνίστρια του δημιουργού μόλις στα 23 χρόνια της έχει δύο παιδιά και είναι μπλόγκερ για νέες μαμάδες

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη (Instagram)
Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη (Instagram)

Η Ειρήνη Καραγιώργη συμπληρώνει την τετράδα του γυναικείου πρωταγωνιστικού καστ (μαζί με τις Πέμη Ζούνη, Θάλεια Ματίκα και Δανάη Παππά) του ατιτλοφόρητου προς το παρόν σίριαλ που προετοιμάζουν με εντατικούς ρυθμούς ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου. Τα γυρίσματα του πιλότου της σειράς, που θα έχει έντονο το κοσμοπολίτικο στοιχείο, μετά την Κέρκυρα συνεχίστηκαν στη Ρώμη. Σε αυτά συμμετέχει και η 23χρονη Κύπρια ηθοποιός, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος» επιλέχθηκε ύστερα από κλειστό κάστινγκ που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Είναι βέβαια γνωστή στο κυπριακό τηλεοπτικό κοινό, καθώς ήταν μία εκ των πρωταγωνιστριών της επιτυχημένης «Γαλάτειας» του κυπριακού καναλιού Sigma, έχοντας προηγουμένως πάρει μέρος και στη σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου στον Alpha Κύπρου «Σαν οικογένεια», η οποία προβλήθηκε και στην Ελλάδα. Με αρκετές θεατρικές παραστάσεις στο ενεργητικό της, η Ειρήνη Καραγιώργη αποφοίτησε από την κυπριακή δραματική σχολή του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη ενώ ήταν λεχώνα.

View this post on Instagram

A post shared by Irene Kara (@irenekaragiorgi)

Η ίδια μέσα από το προσωπικό της μπλογκ «mynameismomcy», αφιερωμένο σε γυναίκες που έζησαν τη μητρότητα σε πολύ νεαρή ηλικία, περιγράφει τη διαδρομή της που θα μπορούσε να είναι το σενάριο μιας τρυφερής κοινωνικής σειράς. «Είκοσι τριών χρόνων, μητέρα δύο υπέροχων κοριτσιών. Η ζωή μου; Με λίγες λέξεις, μαμά, νοικοκυρά, ηθοποιός, σύντροφος και τέλος γυναίκα». Η ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μητέρα λίγο μετά τα δεκαέξι της. «Ερωτεύτηκα και έμεινα έγκυος. Δεν τα παράτησα όμως, το σχολείο το συνέχισα και πήγαινα με την κοιλιά στο στόμα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Γέννησα, κάθισα σπίτι δύο εβδομάδες και επέστρεψα για να τελειώσω τη Γ’ Λυκείου. Αποφοίτησα με άριστα» αναφέρει και συνεχίζει: «Παράλληλα με την εγκυμοσύνη προετοιμαζόμουν για να δώσω εξετάσεις στη δραματική σχολή του Βλαδίμηρου Καυκαρίδη. Ήρθε το καλοκαίρι, πήγα στις εξετάσεις και πέρασα.

View this post on Instagram

A post shared by Irene Kara (@irenekaragiorgi)

Επιτέλους θα σπούδαζα αυτό που πάντα ονειρευόμουν. Οι σπουδές μου ήταν τρία χρόνια. Όμως δεν θα το κρύψω, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ήμουν και single μαμά, οι ώρες ήταν πολλές και έπρεπε να αφήνω τη μικρή συνεχώς. Ακόμη νιώθω τύψεις γι’ αυτό. Όμως τα κατάφερα και από το 2016 μέχρι και σήμερα έχω την τύχη να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Και είχα και την τύχη -ευλογία πες καλύτερα- μέσα από αυτά τα δύσκολα τρία χρόνια να γνωρίσω τον άνθρωπό μου, αυτόν που μου στάθηκε με όλη τη δύναμη της ψυχής του». Πώς αποφάσισε να γίνει μπλόγκερ για νέες μαμάδες; «Ο ερχομός της δεύτερης μου κόρης μου μου έδωσε το κίνητρο. Και έτσι διάλεξα εσάς, αγαπημένες μανούλες, για να μοιραστώ τις σκέψεις μου και να ακούσω τις δικές σας». 

View this post on Instagram

A post shared by Irene Kara (@irenekaragiorgi)

Διαβάστε ακόμη

Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε

Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης

Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»

«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ειρήνη Καραγεώργη
  • Το Τατουάζ
  • 8 λέξεις
  • Ανδρέας Γεωργίου
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr