Σίσσυ Χρηστίδου - Κατερίνα Καραβάτου: Αυλαία με συγκίνηση για «Χαμογέλα και πάλι» και «Σαββατοκύριακο Παρέα»
NewsroomΜε συγκίνηση αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό η Σίσσυ Χρηστίδου και η Κατερίνα Καραβάτου, ρίχνοντας αυλαία στις εκπομπές τους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.
Το ευχαριστώ στους τηλεθεατές
Η Σίσσυ Χρηστίδου ολοκλήρωσε ακόμη μία επιτυχημένη χρονιά με το «Χαμογέλα και Πάλι» στο Mega, ευχαριστώντας τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, τη διοίκηση του σταθμού, αλλά και τον πρόεδρο του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη στήριξη.
Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Mega, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές.
«Είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ. Πάνω απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τους τηλεθεατές, που έχετε κρατήσει αυτή την εκπομπή οκτώ χρόνια και πέντε χρόνια στο Mega ζωντανή. Εσείς είστε το οξυγόνο μας και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Καλό καλοκαίρι!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Την ίδια ημέρα, ολοκληρωτικούς τίτλους τέλους έριξε και η Κατερίνα Καραβάτου με την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» στον ΑΝΤ1.
Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, καθώς και το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξη που έδειξε στην εκπομπή καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. «Να ευχηθώ ένα πολύ καλό καλοκαίρι σε όλους σας. Να γίνει αυτό που φαντάζεστε και αυτό που εύχεστε. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα μου έχετε δώσει μέχρι τώρα», είπε αρχικά.
Κλείνοντας την εκπομπή, η Κατερίνα Καραβάτου άφησε και ένα σχόλιο για τις αλλαγές που αναμένονται στην τηλεόραση, λέγοντας: «Το καλοκαίρι αυτό θα είναι διαφορετικό για όποιον εμπλέκεται, εδώ και αλλού. Εύχομαι τα πράγματα στην τηλεόραση να γίνουν πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστούμε για όλα, εις το επανιδείν!».
- Βενεζουέλα: Μετά το «χρυσό» 72ωρο, μάχη απέναντι στις πιθανότητες - «Πίστεψα ότι θα πεθάνουμε», λέει κάτοικος στο ethnos.gr
- Φωτιά σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια: «Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε» - Σε κρίσιμη κατάσταση 40χρονος εγκαυματίας
- «Λιώνει» η Ευρώπη από τον καύσωνα: Φανάρια παραμορφώνονται, άσφαλτος υποχωρεί και πολίτες τηγανίζουν αυγά στον δρόμο
- Τραγωδία στη Γαλλία: Συντριβή αεροσκάφους με αλεξιπτωτιστές - Τουλάχιστον 11 νεκροί