Τηλεόραση|22.06.2020 17:06

Νίκος Μουτσινάς: Θα παρουσιάσει τελικά τον «Αδύναμο Κρίκο»;

Newsroom

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για το Νίκο Μουτσινά μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν, που διανύει στο Open με το «Για την Παρέα».

Ανάμεσα σε άλλα έχει ακουστεί πως ο σταθμός έχει ήδη κατοχυρώσει τα δικαιώματα για το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος», που γίνεται viral την φετινή χρονιά από την Κύπρο.

Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο πιο αδύναμος κρίκος» («The Weakest Link») είναι ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό προϊόν, που μεταδόθηκε σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου. Εννιά παίκτες ανταγωνίζονταν κόντρα στον χρόνο, απαντώντας σε εννιά γύρους γρήγορων ερωτήσεων. Στη χώρα μας κατάφερε να γίνει και σλόγκαν, που ακούγεται ακόμα και σήμερα. Η Έλενα Ακρίτα, έχει βρεθεί στο ρόλο του πιο αυστηρού κριτή-παρουσιαστή, που απομάκρυνε τον ηττημένο παίκτη της αλυσίδας με τη χαρακτηριστική φράση: «Λυπάμαι πολύ. Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος».

Δείτε ένα από τα βίντεο με συγκεντρωμένες τις πιο αστείες απαντήσεις των παικτών του Αδύναμου Κρίκου της Κύπρου, παρουσιαστής του οποίου είναι ο δημοσιογράφος Τάσος Τρύφωνος.

Ανάμεσα σε άλλα που έχουν ακουστεί, λοιπόν, έχει ειπωθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να το παρουσιάσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Αδύναμος ΚρίκοςΝίκος ΜουτσινάςOpen TV